Dünyanın en ünlü gizem avcısı iş başında!

Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en efsane gazetecisi ve gizem avcısı Sadettin Teksoy'un "ZAMAN TÜNELİ" adlı program yeni bölümüyle çok konuşulacak yine çok tartışılacak.

  • 2467
Dünyanın en ünlü gizem avcısı iş başında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sadettin Teksoy bu hafta efsanelerle gerçeklerin birbirine karıştığı Romanya topraklarında acımasız Prens Vlad Tepeş, nam-ı diğer Kazıklı Voyvoda'nın hikayesinin peşinden gidiyor.

Bir türbe uluslararası seyahate çıkabilir mi? Sadettin Teksoy iki ülke arasında gidip gelen türbenin sırrını yerinde çözüyor!

Aşkı uğruna önce dağlara çıktı sonra ormanların kralı oldu... Bursalı Tarzan, hiç duyulmamış trajik hikayesini sadece Sadettin Teksoy'a anlatıyor.

Bir halk kahramanı mı yoksa bir eşkiya mı? Ölümünden yıllar sonra başka bir bedende tekrar dünyaya geldiği iddia edilen Cemil Hayık'ın efsanevi hikayesini yeni bedeninin sahibi olduğunu iddia eden Cemil Fahreci anlatıyor...

Ünlü gezgin ve gizem avcısı Sadettin Teksoy, Vatikan'ın yüzyıllardır gizlediği gizli ayinin kayıtlarına ulaştı. Kayıtlardaki tüyler ürpertici ses kime aitti Sadettin Teksoy açılıyor.

Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, dinbilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Sadettin Teksoy'un bu hafta ki konuğu ünlü yazar ve NeuroFormat sisteminin kurucusu Barış Muslu olacak.

Sadettin Teksoy ile Zaman Tüneli 28 Ekim Cumartesi akşamı saat 22:30'da Teve2'de. Sakın kaçırmayın!