'Eğitim kalitemizi tam öğrenme modeliyle gösteriyoruz'

Eğitimin yükselen değeri Hazerbey Eğitim Kurumları yeni döneme hazırlanıyor.

  • 1506
'Eğitim kalitemizi tam öğrenme modeliyle gösteriyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun ilk özel Sağlık Meslek Lisesi’ni açarak sağlık gibi önemli bir sektöre eğitim hizmeti vermek için çaba gösteren Hazarbey Eğitim Kurumları, Tıbbiye Koleji, Sağlık Meslek Lisesi’nin ardından ilk özel Anadolu Meslek Lisesi’ni, ardından da anaokulu, ilkokul ve ortaokulu da açarak Kastamonu’da önemli bir eğitim kurumunu da hizmete soktu.

2013 yılında 30 öğrenciyle başladığı eğitim hayatını yükselen kalitesiyle 550 öğrencisiyle devam ettiren Hazerbey Eğitim Kurumları yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırlanıyor.

Kurucu Müdür Orhan Hazer: “İlklerin birçoğunu Kastamonu bizimle yaşıyor. Kastamonu’da 4’üncü yılımız ve verdiğimiz eğitimle kısa sürede adımızdan sıkça söz ettirmeyi başardık. Bu bilinç ve sorumlulukla eğitim faaliyetlerimize devam etmekteyiz” şeklinde konuştu.

2014 yılının yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerini kabul ederek Kastamonu’ya yaptığı bu eğitim yatırımıyla İstanbul’da özel okullarda ve eğitim merkezlerinde edindiği bilgi ve deneyimini Kastamonulu gençlere aktaran Hazerbey Eğitim Kurumları, öğrencilerine sunduğu yurt dışı eğitim olanakları ile Kastamonu’da eğitim çıtasına yeni bir halka eklemeyi başardı. Tıbbiye Koleji’nin ardından bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokulu bölümlerini de açan Hazerbey Eğitim Kurumları yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırlanıyor.

“İNSANA YAPILAN YATIRIM, EN BÜYÜK YATIRIMDIR”
Eğitim ve öğrenim gören tüm öğrencilerin başarısını en yüksek seviyeye çıkarmak için yoğun çaba gösteren Hazerbey Eğitim Kurumları, okulun tüm altyapısını tamamlayarak Kastamonu’da eğitimde fark oluşturmak amacıyla hiçbir fedakârlıktan kaçınmaksızın her biri alanında uzmanlaşmış eğitim kadrosu ile en kaliteli eğitimi kendine ilke ediniyor.
“İnsana yapılan yatırım, en büyük yatırımdır” felsefesini düstur edinen Hazerbey Eğitim Kurumları’nda yabancı dile özellikle hassasiyet gösteriliyor. Kısa zamanda Kastamonu’nun en başarılı özel eğitim kurumları arasında yer almayı başaran Hazerbey Eğitim Kurumları’nın Kurucu Müdürü Orhan Hazer, eğitimin yüksek değeri sloganıyla çıktıkları yolda eğitim kalitelerini tam öğrenme modeliyle gösterdiklerini söyledi.

Eğitim ve öğretim alanında Kastamonu’yu bir adım öteye taşımayı kendine amaç edindiklerini ifade eden Orhan Hazer: “Hazerbey Eğitim Kurumları olarak Kastamonu’ya yeni kazanımlar sunmaya devam ediyoruz. 2013 yılında Kastamonu’da ilk özel sağlık kolejini açarak farklı bir bakış açısı ortaya koyduk. 29 öğrenci ile başladığımız kurumumuzda şu anda 550 öğrenci seviyesine ulaştık. Geçen 4 yıllık süreç içerisinde hem öğrencilerimizde hem de velilerimizde güzel izlenimler bıraktığımızı düşünüyoruz. Tıbbiye koleji olarak çıktığımız eğitim yolculuğumuza anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümlerini de ekledik. Alanında uzman Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimiz tarafından birey tanıma çalışmaları yapılarak öğrencilerimizi yeteneklerine uygun alan ve mesleklere yönlendiriyoruz” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI İÇİN HİÇBİR FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADIK”
Hazerbey Eğitim Kurumları olarak en kaliteli eğitimi, en uygun fırsatlarla sunduklarını ifade eden Orhan Hazer: “Hazerbey Eğitim Kurumları, olarak öğrencilerimizin başarısını en yüksek düzeye çıkaracak tüm tedbirleri almış bulunuyoruz. Öğrencilerimizin başarısı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Okulumuzda tüm altyapı yatırımlarını ve teknik donanımı tamamladık. Eğitim konusunda Hazerbey Eğitim Kurumları olarak devletine ve milletine hizmet verecek faydalı insanlar yetiştirmek için çaba gösteriyoruz. Modern eğitimin gerektirdiği araç, gereç ve altyapıyı tamamladık. Bilgisayarlı eğitimi bütün sınıflara yaygınlaştırdık. İngilizce öğretimi, her sınıfa arzu edilen seviyede veriliyor. Kolejimizdeki fen dersleri eğitimi, öğrencilerin kabiliyetlerini geliştirecek, onlara imkân sağlayacak niteliktedir. Laboratuar çalışmalarına geniş yer veriyoruz. Laboratuarlarımız son sitem ile kurulmuş olup teorik bilgilerini pratikte kullanabiliyorlar. Laboratuar çalışmaları ile öğrencilerimizin sentez ve metabiliş düşüncelerini geliştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“YÜKSEK STANDARTLARDA REHBERLİK EĞİTİMİ”
Hazerbey Eğitim Kurumları’nda rehberlik çalışmalarının ayrı bir önem kazandığını Orhan Hazer: “Öğrencilerin alanlarının tespiti, kabiliyetlerinin açığa çıkarılması, varsa problemlerinin tespiti ve çözülmesi çok önem verdiğimiz hususlardır. Öğretmen - öğrenci ve okul - aile ilişkilerinin geliştirilmesi için yoğun çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalardaki amacımız, tüm öğrencilerimizin başarılarını en yüksek seviyeye çıkarmak. Yeni eğitim ve öğretim döneminde yeni okul binamızda, yeni bölümlerimizle öğrencilerimizin hizmetinde olamaya devam edeceğiz ” açıklamasında bulundu.

Kazım BOLAT