Abana MYO'da mezuniyet töreni

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

  • 2001
Abana MYO'da mezuniyet töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul Müdürü Prof. Dr. Orhan Küçük, okulun bahçesinde düzenlenen törende, yüksekokulun 2017-2018 akademik yılı sonunda dördüncü mezunlarını verdiğini belirtti. 
Yüksekokulun açılışından bu yana 409 mezun verdiğini aktaran Küçük, "2013-2014 eğitim öğretim yılında açılışı gerçekleştirilen yüksekokulumuza toplam 659 öğrenci kayıt yaptırdı. Bugün kadarki süreçte 409 mezun verdik. Şu an 250 öğrenciyle eğitim öğretimine devam eden yüksekokulumuzda gururla söylemeyelim ki 126 öğrencimiz mezuniyet konumunda." dedi. 

Prof. Dr. Küçük, geleceğin ümidinin gençler olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Sevgili öğrencilerimiz, yoğun geçen bir sürecin ardından çalışmalarınızın meyvesini alıyorsunuz. Ümidimiz sizlersiniz, ümit sizsiniz. Unutmayın, yepyeni bir hayat var önünüzde. Bu süreçte sürekli kendinizi yenileyin. Sizlerden beklentimiz kariyer basamaklarında yükselirken Abana’yı unutmamanız. Bundan sonra hepiniz gönülden birer Abanalısınız. Gönüllü birer Abana elçisi olarak yaşantınızı sürdürmenizi diliyorum." 

Abana Belediye Başkanı Altan Erdoğan da öğrencilere iş ve öğrenim hayatlarında başarılar dileyerek, yüksekokulun ilçeye kazandırılmasındaki desteklerinden dolayı Yılmaz ailesine teşekkür etti.

Törende daha sonra yüksekokul dönem birincisi Furkan Cuni, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Törenin ardından öğrenciler, Yılmaz ailesinin aile büyüğü merhum Mesut Yılmaz'ın kabri başına giderek dua etti.