Baysal 'Her zaman özel çocuklarımızın yanındayız'

Kastamonu Üniversitesi Özel İlkokulu  1 A sınıfı minikleri, Kastamonu Halime Çavuş Özel Eğitim Anaokulu'na sınıf gezisi düzenledi.

  • 2668
Baysal 'Her zaman özel çocuklarımızın yanındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken ve özellikle öğrencilerinin ufkunu açan etkinliklere imza atan Sınıf Öğretmeni Gülistan Baysal başkanlığında gerçekleşen ziyarete bazı öğrenci velileri de katıldı. Kastamonu Üniversitesi ilkokulu minikleri ile özel çocuklar bir süre birlikte vakit geçirip, oyunlar oynadı.

Sınıf etkinliklerini birlikte yapan öğrenciler oyunlar oynayıp, resim ve boyama çalışmaları yaptı. Miniklerle hoş vakitler geçiren grup hediyelerini takdim ettikten sonra ayrıldılar.

Kastamonu Üniversitesi Özel İlkokulu 1 A Sınıf Öğretmeni Gülistan Baysal, bu tür gezi ve etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Baysal; ‘’Her zaman çevremizde bulunan özel insanlarımıza karşı duyarlı olalım, onlara yardımcı olalım, sevgimizi gösterelim, engelleri ortadan kaldıralım” diye konuştu.

Özel eğitim ihtiyacı olan çocuklarımız için daha çok çalışmamız, daha özenli ve dikkatli olmamız gerektiğini kaydeden Baysal; “Onları anlamanın yolunu ararken, onların da kendilerini ifade edebilmelerine yardımcı olmalıyız. Bu okulumuzda da öğretmen, idareci ve velilerin duyarlı ve bilinçli çalıştığını görmek mutluluk vericidir. Okul olarak her zaman özel çocuklarımızın yanındayız” dedi.