İYEM, kariyer enstitüsü çalışmalarına başladı

İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezi ve Eğitim Bilimleri Sosyal Araştırmalar Derneği tarafından tertip edilen, sadece İlim Yayma Cemiyeti Yurtlarında kalan öğrencilerin istifade edebileceği ve Türkiye'de yalnız 14 ilde uygulanan Kariyer Enstitüsü Programı, Kastamonu'da ikinci yılına girdi.

  • 492
İYEM, kariyer enstitüsü çalışmalarına başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Üniversitesinde okuyup İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerin istifade edebileceği Kariyer Enstitüsü Programında Genel ve Sektörel Kitap Tahlilleri, Seminerler, Kariyer Atölyeleri, Film Tahlilleri, Kültür ve Medeniyet Gezileri, Mentörlük, Bireysel Danışmanlık gibi uygulamaların yanısıra Kariyer Enstitüsüne katılan ve başarı ile devam ettiren öğrencilere ayrıca eğitim bursu verileceği bildirildi.

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Fatih Köse yaptığı açıklamada “Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş ve Belediye Meclis Üyelerimizin tensipleri ile Cemiyetimize tahsis edilen ve Prof.Dr. Numan Kurtulmuş beyin katılımları ile açılışlarını gerçekleştirdiğimiz, hayırseverlerin yardımları ile tadilat ve tefrişatını yaptığımız şube binamızı İlim Yayma Cemiyeti Eğitim Merkezine dönüştürdük. Sadece şube iletişim adresi olarak kullanmak yerine Marifet Okulu ile ortaokul, lise öğrencilerine, Türk Dünyası Kültür Başkenti Söyleşileri ile Kastamonululara ve Kariyer Enstitüsü ile Üniversitede okuyan öğrencilerimize eğitimler veriyoruz. Yakın bir zamanda ADEP-Ailede Din Eğitimi Programını hayata geçireceğiz. Bu vesile ile bu hayırlı hizmetlerin hayata geçmesine imkân veren Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Akademisyen Hocalarımıza ve hayırsever halkımıza tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.