Kastamonu kadınları okuma etkinliği için ikinci kez toplanıyor

"Kastamonu kadınları okuyor" etkinliğinin ikincisi Cumhuriyet Meydanı Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı alanında yapılacak.

  • 840
Kastamonu kadınları okuma etkinliği için ikinci kez toplanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konu ile ilgili açıklama yapan Ayşegül Soylu Muslu ve Hülya Çakmakoğlu; "Kastamonu kadınları olarak sürekliliğini sağlamayı hatta geleneksel hale getirmeyi ve fark yaratmasını arzu ettiğimiz "KASTAMONU KADINLARI OKUYOR" etkinliğimizin 2.si için harekete geçmiş bulunmaktayız.

Daha geniş kesimlere sesimizi duyurabilmek, çocuklarımıza iyi birer örnek olmak, fark yaratmak ve fark yaratılmasına katkı sağlamak adına, okuyan kadınlar, okuyan çocuklar, okuyan Kastamonu, okuyan Türkiye hatta okuyan bir dünya olsun istiyoruz. Olmaz demeyin. Biz kadınlar kendi hayatımızda ne olmazları olduruyoruz. Yeter ki dayanışma içinde olalım. Yeter ki hayal edelim ve yeter ki çok isteyelim.

Tarih göstermiştir ki, bazen tek insan bile dünyanın kaderini değiştirebilir.

Bu çerçevede yaşı, tipi, kılık kıyafeti, toplumdaki konumu, işi, makamı, medeni durumu, ekonomik durumu, eğitim seviyesi, kişisel gelişimi ne olursa olsun yüreği sevgi dolu tüm "kadınlarımızı" ellerinde kitapları ile 2 Ağustos Perşembe günü saat:18:30'da Cumhuriyet Meydanı Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı alanına bekliyoruz.

Etkinliğin her hafta farklı gün, farklı saat ve farklı yerlerde de yapılması düşünülmektedir. Sisteme girmesi ve insanların alışması için 2. kere meydanda yapılmasına karar verilmiştir. İlerleyen zamanlardaki etkinliklerin tarihi ve yeri duyurulacaktır.

Etkinliğin daha anlamlı ve özel olması açısından şimdilik sadece 'kadınlara özel' olmasına karar verilmiştir. İlerleyen zamanlarda bu konu tekrar değerlendirilecektir"