KÜ Özel Okulu, çocukları şimdiden üniversiteli yaptı

Kastamonu Üniversitesi Özel Okulları, 2019/2020 eğitim öğretim yılı için yapılan bursluluk sınavını 17 Mart  2019 Pazar günü Eğitim Fakültesi yerleşkesinde çok yoğun katılımla gerçekleştirdi.

  • 1089
KÜ Özel Okulu, çocukları şimdiden üniversiteli yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’daki tüm okullardan öğrencilerin hazır bulunduğu sınav için Kastamonu Üniversitesi Özel Okulları Müdürü Nida Özveren; sınava yoğun katılımdan dolayı memnun olduklarını belirterek, “Biz çocukları yarıştırmadık. Eğitimciler olarak onlarda olumlu öğrenme ve sınav tutumları oluşturmaya çalıştık. Tüm çocuklarımız başarmanın mutluluğunu yaşasın istedik. Bu yüzden öğrencilerde ileriki yaşlarda oluşabilecek sınav kaygısını önlemek için gerçek öğrenme seviyeleri göz önüne alınarak hazırlanan bir sınav olmasını ve daha çok öğrencinin başarmasını istedik. Sınavda sorular için daha fazla süre verdik ve çıkarken kitapçıkları velilere teslim ettik” dedi.

"Amaç; Büyüyünce gidecekleri üniversite ile tanışmak"

Amaçlarının; çocukların büyüyünce gidecekleri üniversite ortamıyla şimdiden tanışmalarını sağlamak olduğunu kaydeden Özveren, “Bunun için başta K.Ü. Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duran Aydınözü olmak üzere bu sınavda emeği geçen tüm Dekan yardımcılarımıza, fakülte sekreterimize, yönetim ve bilim kurulumuzdaki öğretim üyelerimize ve öğretmenlerimize ayrıca üniversitemizin Sınıf Öğretmenliği Üniversite Topluluğu’na (SÖĞÜT) teşekkür ediyorum” dedi.