Küre MYO'da Oryantasyon Eğitimi

Kastamonu Üniversitesi, Küre Meslek Yüksek okulun'da 2013-2014 eğitim-öğretim yılına yeni başlayan öğrencilere uyum ve bilgilendirme eğitimi verildi.

  • 829
Küre MYO'da Oryantasyon Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KÜRE MYO’DA ORYANTASYON EĞİTİMİ

(İHA) - Kastamonu Üniversitesi, Küre Meslek Yüksek okulun’da 2013-2014 eğitim-öğretim yılına yeni başlayan öğrencilere uyum ve bilgilendirme eğitimi verildi.

Küre Meslek Yüksek okulunda Birinci sınıfa başlayan öğrencilerin, okula daha kolay uyum sağlaması, alışması ve öğrenci işleri ile ilgili temel konularda bilgi sahibi olmaları için verilen eğitime 41 öğrenci katıldı.

Küre Meslek Yüksek Okulu idaresi tarafından hazırlanan program doğrultusunda, Lojistik programı Öğretim Görevlileri ve öğrenci işleri sorumlusu tarafından sunum yapıldı. Bu sunumlar ile öğrencilerin bölümlerini ve Küre Meslek Yüksek okulunu daha iyi tanımaları amaçlandı. Eğitim kapsamında okudukları bölüm ve iş olanakları hakkında fikir edinen öğrenciler, öğretim sınav yönetmeliği ve disiplin yönetmeliği konularında da bilgi sahibi oldu. Düzenlenen oryantasyon eğitimi, öğrenci ve öğretim elemanları tarafından büyük beğeni topladı. Programda, Küre Meslek Yüksek Okulu’nun tanıtımını Küre MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Erdem Çakıl, Lojistik Programı, eğitim-öğretim Sınav Yönetmeliği ve Disiplin Yönetmeliği hakkındaki bilgileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Furkan Arıcı, öğrenci işleri hakkındaki bilgilerin sunumu okul öğrenci işleri sorumlusu İrem Orhan tarafından yapıldı.