Okullar Hayat Olsun Projesi Devam Ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2012 yılında hayata geçirilen Okullar Hayat Olsun Projesi, Kastamonu'da başlatılan yoğun kurs faaliyetleriyle devam ediyor.

  • 630
Okullar Hayat Olsun Projesi Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ DEVAM EDİYOR

(İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2012 yılında hayata geçirilen Okullar Hayat Olsun Projesi, Kastamonu’da başlatılan yoğun kurs faaliyetleriyle devam ediyor. 

2013-2014 eğitim-öğretim yılında Merkez Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 15 alanda 170 kurs açıldı. Bu kurslardan 78’i Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında start aldı. Projenin uygulanmasında pilot okul olan Abdülhakhamit İlkokulu’nda yeni hizmete giren kursların açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ve Müdür Yardımcıları Yaşar Dolapçı ile Cengiz Bahçacı da katıldı.

Toplumun top yekun eğitilmesi açısından bu tür kursların açılmasının büyük önem arz ettiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, hedeflerinin öğrencilerin dışında kalan kesiminde eğitilmesi ve meslek sahibi yapılması olduğunu söyledi. Kurslara katılımın her geçen gün yükselmesinin sevindirici bir gelişme olduğuna işaret eden Aksoy, talep olması halinde her alanda kurs açabileceklerini kaydetti.