"Okuma Yazma Seferberliği" kursiyerleri sertifika aldı

Tosya ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında, okuma yazma kursunu tamamlayan kursiyerler, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

  • 560
&quotOkuma Yazma Seferberliği" kursiyerleri sertifika aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından ülke genelinde okuma yazma seferberliği başlatıldığını hatırlattı.

Tosya'da düzenlenen kurslara 300 kursiyerin katıldığını belirten Pişkin, şunları kaydetti:

"Seferberliğin hayata geçirilmesi dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri hanımefendi Emine Erdoğan'a ilçemiz adına şükranlarımızı arz ediyoruz. Öğrenmenin yaşı yoktur sözünün anlamını bize bir daha anlatan kursiyerlerimiz sayesinde bu kurslarımız hayat bulmuş ve kurslarımız başarıyla neticelenmiştir. Ailelerinden, işlerinden feragat edip kurslara zaman ayıran bütün kursiyerlerimizi kutluyorum. İlçemizdeki seferberlik sürecine destek olan, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum."

Kursları başarıyla tamamlayan 165 kursiyere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Törene, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Tosya Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.