'Su Ayak İzimizi Takip Etmek' Değişim Projesi Başladı

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlana AB komisyonunca sağlanan hibeyle gerçekleştirilen eylem 1.1 gençlik değişimi projesi 'Following Our Water Footprint-Su Ayak İzimizi Takip Etmek' dün ilçemizde uygulanmaya başladı.

  • 526
'Su Ayak İzimizi Takip Etmek' Değişim Projesi Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘SU AYAK İZİMİZİ TAKİP ETMEK’ DEĞİŞİM PROJESİ BAŞLADI

(İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlana AB komisyonunca sağlanan hibeyle gerçekleştirilen eylem 1.1 gençlik değişimi projesi "Following Our Water Footprint-Su Ayak İzimizi Takip Etmek" dün ilçemizde uygulanmaya başladı. 

Proje Koordinatörü Sibel Çoğalan tarafından yürütülen proje 26 Ekim-04 Kasım 2013 tarihleri arasında ilçemizde gerçekleştirilecek.

Çek Cumhuriyeti ve Bulgaristan’dan 6 Türkiye’den 9 olmak üzere toplam 21 gencin katılımıyla gerçekleştirilen projede yer alan sunumlar için İlçe Halk Kütüphanesi salonunda yapılıyor.

Projenin amacı; suyun kısıtlı bir kaynak olması ve etkili kullanımı konusunda gençlerde ve yerel halkta farkındalık yaratmak.

Proje kapsamında ilçemizde çeşitli dış alan etkinlikleri, atölye çalışmaları ve çevre gezileri düzenlenecek ve su ayak izini hesaplamak için kullanılabilecek, içinde günlük hayatta kullanılan çeşitli ürünlerin su ayak izi değerleri bulunan su ayak izi rehberi hazırlanacak.