'Yabancı Dil Olarak Online Türkçe Öğretimi Sertifika Programı' düzenlenecek

Program, Turqua Group ve Kastamonu Üniversitesi işbirliğiyle, İstanbul Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenleniyor.

  • 1691
'Yabancı Dil Olarak Online Türkçe Öğretimi Sertifika Programı' düzenlenecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

29 Mart - 8 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yabancı dil olarak Türkçe eğitimi alanıyla ilgili Türkiye’de ilk defa olmak üzere “Online Türkçe” eğitimi verecek olan Türkçe öğreticilerinin sertifikalandırılmasına yönelik “Yabancı Dil Olarak Online Türkçe Öğretimi Sertifika Programı” düzenlenecek.

Program Turqua Group ve Kastamonu Üniversitesi işbirliğiyle, İstanbul Beyoğlu Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek olup, programa alanında uzman birçok akademisyen, önemli kurum müdürleri ve koordinatörleri konuşmacı olarak katılacaklar.

Türkiye’de ilk defa düzenlenen bu program ile gelişen teknolojiyi kullanarak dünyanın dört bir yanına ulaşabilen online interaktif Türkçe eğitimi ile eğitmenleri tanıştırmak, eğitmenlerin online eğitim metotlarını kullanarak bu alandaki mesleki becerilerini ve donanımlarını geliştirmek amaçlandı.

Sertifika Programı kapsamında “Teknoloji Tabanlı Türkçe Öğretim Paneli” düzenlenecek ve bu panele katılım ücretsiz olup konuşmacı olarak Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Eğitim Müdürü Kerim Sarıgül, Sakarya Üniversitesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Altun, İstanbul Aydın Üniversitesi TÖMER Müdürü Selman Arslanbaş katılacak.

Programa ve sertifika Programı kapsamında düzenlenen “Teknoloji Tabanlı Türkçe Öğretimi” adlı “Özel Panel”e katılmak isteyenler Nagehan Yanaz ile iletişime geçebilirler.

Bilgi ve iletişim için:
NAGEHAN YANAZ
General Manager

TURQUA Group Educational Services Ltd. Co.

İnönü Mah. Cumhuriyet Cad. No: 61, Kat: 2, D: 3, Şişli, İstanbul, Turkey
GSM    : +905336075077