Ahşap oyuncak tasarım ve üretimine KUZKA'dan danışmanlık desteği

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), ahşap oyuncak tasarım ve üretimine danışmanlık desteği sağlayacak.

  • 841
Ahşap oyuncak tasarım ve üretimine KUZKA'dan danışmanlık desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ahşap oyuncak tasarım ve üretiminde pilot il seçilen Kastamonu Taşmektep Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne (MTAL) Yönetim Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından danışmanlık hizmeti desteği sağlanacak.

Kastamonu ahşap oyuncak üretiminde pilot il seçildi

KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç ile Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu tarafından imzalanan protokol gereğince Taşmektep MTAL’ye Yönetim Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ahşap oyuncakların tasarımı ve üretimi ile ilgili olarak mobilya ve dekorasyon alanında üretim yapan mesleki ve teknik eğitim kurumlarında ahşap oyuncak üretimine yönelik pilot uygulama için KUZKA tarafından yönetim danışmanlığı hizmeti desteği sağlanacak.

Çok kapsamlı danışmanlık hizmeti sağlanacak

KUZKA’nın destek sağladığı yönetim kapasitesinin geliştirilmesi projesi kapsamında meslek lisesinde görevli ekibe kurumsallaşma, iş modeli geliştirme, ürün geliştirme, süreç yönetimi ve pazarlama konularını içeren yönetim danışmanlığı hizmetlerinin sunulması hedefleniyor. Aşama aşama ilerleyecek proje kapsamında ilk olarak kurumsal stratejiler, finansal, yönetim ve organizasyon yapısı analiz edilecek, ardından yeni bir iş modelinin geliştirilmesi sağlanarak, yeni ürün geliştirme stratejisi hazırlanacak, sonrasında ise bir süreç haritası oluşturulacak ve son aşamada ise ürüne ilişkin hazırlanacak pazarlama raporu ile danışmanlık hizmeti tamamlanmış olacak.