Antalya Konut Projeleri

Türkiye'nin en büyük beşinci şehri Antalya, gayrimenkul sektöründe son yıllarda yaşanan gelişmelerinin de en yoğun görüldüğü kentlerin başında geliyor.

  • 657
Antalya Konut Projeleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turizmin başkenti Antalya, her sene milyonlarca turisti ağırlıyor ve ülke ekonomisine büyük bir döviz girdisi sağlıyor. Son yıllarda büyük bir atılım yaşayan inşaat sektörünün merkezinde yer alan Antalya inşaat firmaları, yalnızca Antalyalı vatandaşlara değil, tüm Türkiye'ye hatta yurtdışından binlerce yatırımcıya ev sahibi olma ve yatırım yapma imkânı sunuyor. Tatil beldesi olması sebebiyle emlak sektöründeki en cazip yatırım bölgelerinden biri olan Antalya'da yalnızca Antalya inşaat firmaları değil, yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atmış dev inşaat firmaları da büyük projelere imza atıyor. Türkiye'nin en önemli sektörlerinden olan inşaat ve gayrimenkul sektörü, kentsel dönüşüm projesi ile daha da güçlenmiş ve Türk ekonomisinin merkezine oturmuştu. 1.3 milyon metre karelik alanda kentsel dönüşüm uygulanacak Antalya da güçlenen inşaat sektörünün en fazla etkilediği kentlerden biri durumunda. Türkiye'nin hem en kalabalık hem de en fazla göç alan şehirlerinden biri olan Antalya'da markalı konut projelerinin en fazla yoğunlaştığı ilçe Muratpaşa. Kentsel dönüşüm ile büyük bir değişim sürecine giren Kepez de Antalya konut projeleri için ideal bir bölge olarak ön plana çıkıyor. Döşemealtı ve Aksu ilçeleri de en fazla gelişen bölgeler olarak görülüyor. şehrin hemen her bölgesinde farklı fiyat seçenekleri ve farklı yaşam standartlarıyla yatırımcısını ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşları bekliyor. Antalya’da inşa edilen ve inşası devam eden onlarca konut projesi arasından size en uygununu projedefirsat.com da bulabilirsiniz.

Projede Fırsat ile Antalya Konut Projeleri Farkı!

Akdeniz'in gözde şehri Antalya, tatilcilerin gözdesi olması sebebiyle yabancı yatırımcılar tarafından da en fazla tercih edilen şehir. İstanbul'u dahi geride bırakan Antalya konut projeleri, tercih edilirliği sebebiyle de en cazip yatırım fırsatlarından. 2018 Eylül ayında Antalya'da metrekare başına kira değerleri yüzde 1,29 arttı ve böylece Antalya, kiraların en çok yükseldiği şehir oldu. Projede Fırsat yakalamak ve Antalya konut projeleri hakkında en güncel, en doğru bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

(Tanıtım yazısıdır)