Araçlardaki Elektronik Güvenlik Sistemi

Firmamız her türlü araba anahtarı ihtiyaçlarınızda yerinde uygulamalarla hizmet veriyor.

  • 3302
Araçlardaki Elektronik Güvenlik Sistemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Araba anahtarları kaybolabilir, arızalanabilir. Böyle bir durum, özellikle araca acil ihtiyaç duyulan durumlarda can sıkıcıdır. Aklınıza ilk olarak çekici çağırıp yetkili servise veya oto anahtar tamircisine götürmeyi düşünürsünüz. Veya araba anahtar ihtiyaçlarınızda çok para harcamak durumunda kalabilirsiniz.

İmmobilizer Anahtar ile her türlü araba anahtar ihtiyaçlarınızda kopyalama ve tamir hizmeti alabilirsiniz. Herhangi bir konumda, otoparkta, evinizin parkında, AVM’de, havaalanında veya işyerinizde araba anahtar ihtiyacı olabilir.

İmmobilizer Anahtar, yerinde kopyalama ve tamir hizmetleri veriyor. Örneğin; otoparkta kilitli kalan aracınızın yanına gelen İmmobilizer Anahtar ekibi, aracınızın bulunduğu otoparka gelerek aracın başına tamir ve kopyalama hizmeti verebilir.

Toyota anahtar, Seat anahtar, Skoda anahtar, Citroen anahtar, Mercedes anahtar, BMW anahtar veya her marka ve model araba anahtar tamir ihtiyaçlarınızda İmmobilizer Anahtar’ın profesyonel ekibinden kısa süre içinde hizmet alabilirsiniz.

İmmobilizer Anahtar Neler Yapıyor?

İmmobilizeranahtar.com, orijinal lisanslı cihazlarla hizmet veriyor. Yetkili servis kalitesinde hizmet alabilirsiniz. Yetkili servise ödediğini ücretin yarısı kadar bir maliyetle aracınızın başında anahtar tamiri veya anahtar kopyalama yaptırabilirsiniz. Her marka ve model araç için immobilizer anahtar işlemleri yapılabiliyor. Ayrıca, yapılan oto anahtar tamir hizmetleri garantili olarak sunuluyor.

İmmobilizer Anahtar’ın sunduğu hizmetler şunlardır;
• Araba anahtarlar kopyalama ve kodlama
• Aracın hafızasını temizleyerek yedek anahtar kopyalama
• Her türlü araba anahtar tamiri
• İmmobilizer anahtar kumandasını farklı modele dönüştürme
• Deforme olmuş anahtar kumanda kapları, kılıfları veya butonları değiştirme

İmmobilizer Nedir?

İmmobilizer anahtar, araçların kontak sistemine yerleştirilen elektronik bir devredir. Sistemin aracı çalıştıran kontak anahtarı içinde bir parçası bulunur. Bu parça olmadan motor çalıştırılamaz. Bu sebeple arabanın yazılımında immobilizer sistemi bulunan araçlar "düz kontak" yapılamaz. Birçok araçların bu güvenlik yazılımı oto anahtarı ile birleşir. Farklı araçlarda farklı teknikler de kullanabilmektedir. İmmobilizer sistemleri araçtan araca değişmektedir. Bazı araçlarda immobilizer sistemi ateşleme sistemini kilitler; diğer bazıları da gaz sistemini kilitler. Her ikisini birden kilitleyen immobilizer sistemleri de vardır.

Tanıtım yazısıdır