Başkan Çatal, Taşköprü OSB'de incelemelerde bulundu

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

  • 468
Başkan Çatal, Taşköprü OSB'de incelemelerde bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çatal, alt yapı çalışmalarının devam ettiği Organize Sanayi Bölgesi’nde OSB Müdürü Fatma Betül Cebeci’den ve müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatma  Betül Cebeci, atık su şebeke hattını tamamlanmasının ardından yağmur suyu şebeke hattının yapımına başlanıldığını belirterek, yağmur suyu şebeke hattı çalışmalarının da yaklaşık 2 hafta içerisinde biteceğini  belirtti.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’da Taşköprü OSB’nin Taşköprü için büyük önem arz ettiğini ve kısa süre tamamlanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını daha hızlı bir şekilde tamamlanıp, ilçenin geçmişte olduğu gibi sanayi kenti olması adına ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi.

Çatal ayrıca “Ödenek konusunda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile yapılacak olan istişareyle Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’ne daha fazla ödeneğin gelmesini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.