Başkan Şahin'den Zimbabve'ye Destek

Başkan Kazım Şahin, Zimbabve'ye yapılması planlanan Şeyh Şaban-ı Veli mescidine destek verdi.

  • 720
Başkan Şahin'den Zimbabve'ye Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Deniz Feneri Derneği Kastamonu Temsilciliği tarafından Zimbabve’ye yapılması planlanan Şeyh Şaban-ı Veli mescidine destek verdi.

Deniz Feneri Derneği Kastamonu Temsilciliği tarafından Zimbabve’nin Duzumbunu bölgesinde Şeyh Şaban-ı Veli ismini taşıyacak olan mescid, su kuyusu, abdesthane ve külliyeden oluşan büyük bir kompleks için yardım kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilcisi Halit Bitkin, Tosya’ya ziyaret ederek, Tosya Gönüllüsü Mustafa Özipek ile birlikte Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’den destek istediler. Başkan Şahin’e yapılacak mescid hakkında detaylı bilgi veren Halit Bitkin, kampanyalarının büyük destek gördüğünü belirterek, herkese teşekkür etti.

Ayrıca Bitkin, Tosya’dan da gerekli desteğin sağlanması halinde bölgedeki bir su kuyusunun da Tosya ilçesi adına açılabileceği ifade etti.

Oldukça büyük bir yardımseverlik kampanyası için ilk adımların atıldığını aktaran Belediye Başkanı Kazım Şahin, böyle bir yardımseverlik örneğinin mutlaka büyük bir destek göreceğini kaydetti.

SEDAT AĞACIKOĞLU (İHA)