Başlattığı projeler bir bir hayata geçiyor

26. Dönem Kastamonu Milletvekilliği görevinde bulunan Cide'li Murat Demir'in uğraşlarıyla programa alınan bir çok proje bir-bir hayata geçiyor.

  • 745
Başlattığı projeler bir bir hayata geçiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık noktasında eksikleri gidermek için yeni yapılacak olan Cide Devlet Hastanesi için çalışmalar başlarken, bir müjdede Cide deresi için geldi.

Murat Demir tarafından verilen müjdeli haberde, “2016 yılında yaşanan sel taşkını sonrası gündeme alınan Cide deresi için ödeneğin aktarıldığı” öğrenildi.

Şu an aktif bir görevi bulunmamasına rağmen görev süresi içinde başlattığı ve programa alınan projelerin takibini bırakmayan ve memleketinin sorunlarına duyarsız kalmayan 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir, “Yaptığı yazılı açıklama ile Devlet Hastanesinden sonra Cide deresi içinde çalışmaların başlayacağını” duyurdu.

Murat Demir yaptığı açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde Düzce Akçakoca ilçesinde yaşanan sel felaketi hepimizi derinden üzdü. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Böyle bir tehlike Cide ilçemizde yaşamaması için dün Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ile yaptığımız görüşme sonrası, Cide Merkez Kuzderesi için daha önce yaptırdığımız taşkın koruma ihalesine önemli bir miktarda ödenek talimatını verdiğini, bu sabah itibarı ile DLH Genel Müdürümüz Mevlüt bey tarafından tarafıma bildirilmiştir. Öncelikle yakın ilgi alakaları için Sayın Bakanımız ve DLH Genel müdürümüze teşekkür ediyorum. Ödeneğin bölge müdürlüğü hesabına geçtiğinin bilgisini aldık. Projenin yüklenici firması çok yakında çalışmalarına başlayacaktır” dedi.