Bölgenin büyüme gösteren tek sineması

Barutçuoğlu Sinemaları, Kastamonu'ya sinemayı sevdirdi.

  • 854
Bölgenin büyüme gösteren tek sineması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 salonu ve 2 bin 201 kişilik kapasitesiyle Kastamonululara 10 yıldır hizmet veren Kastamonu Barutçuoğlu Sinemaları, bölgemizin büyüme gösteren tek sineması olarak dikkat çekiyor.

Barutçuoğlu Sinemaları Müdürü Sevgi Çelik, iki yıldır sürdürdükleri büyüme gösteren tek sinema olma özelliğini, son bir yılda 149 bin 400 kişiyi ağırlayarak devam ettirdiklerinin altını çizdi.

Bir önceki yılın verileri ile karşılaştırıldığında yüzde 35 büyüme gösteren Barutçuoğlu Sinemaları’nın sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiğinin altını çizen Sevgi Çelik: “Kastamonu’nun neredeyse tüm ilçelerinden milli eğitim müdürlükleri ve kaymakamlıklarla yapılan projeler sonucu tahminen 6 bin minik misafiri ağırladık. Şehrimizin sosyal sorumluluk süreçlerine de pozitif katkısı olan sinema ile yeni tanışan çocukların mutluluğu tarif edilemez. Bu tür projeleri hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

Her geçen gün daha fazla seyirciye hitap eden Barutçuoğlu Sinemaları, vizyon filmleri ile Kastamonu halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Haber Merkezi