Devrekanili Şahbazoğlu'ndan depremzedelere bağış!

Devrekani ilçesinde kıraathane işletmecisi olan Satı Şahbazoğlu, iş yerinin bir haftalık hasılatını Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere bağışladı.

  • 1339
Devrekanili Şahbazoğlu'ndan depremzedelere bağış!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devrekani’de 20 yıldan bu yana kıraathane işletmesi çalıştıran Satı Şahbazoğlu, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremlerden dolayı mağdur olan vatandaşlara bir hafta içerisinde elde ettiği hasılatın tümünü bağışladı.

Satı Şahbazoğlu konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; "Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlarımız için tüm ülke yardım kampanyaları ile destek olmak için çabalarken bizler sessiz kalamazdık. İş yerimizde imkanlar el verdiği sürece müşterilerimizin de desteğini alarak 31 Ocak’tan itibaren 6 Şubat’a kadar geçen sürede elde edeceğim hasılatın tamamını depremde mağdur olan kardeşlerimize göndereceğimizin taahhütünü vermiştik. Bugün belirlenen sürede elde edilen hasılatımızı Cumhurbaşkanlığımızın talimatı doğrultusunda koordine etme yetkisi verilen AFAD'ın bağış hesabına yatırdık. Temennim odur ki yapacağımız yardımlar ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa tebessüm olsun. Rabbim ülkemizi böylesi afetlerden korusun" dedi.