En şirin ve en anlamlı karton bardaklar

Her şey değişiyor, değiştikçe de güzelleşiyor. Bu durum hem günlük yaşantımızda, hem de sosyal çevremizde büyük ve ya küçük etkiler oluşturuyor.

  • 505
En şirin ve en anlamlı karton bardaklar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karton bardaklar rahat ve pratik kullanım özelliği sayesinde sadece içeceklerde değil, yiyeceklerde de yaygın bir şekilde tercih ediliyor. Web sitemiz sizlerin bu ihtiyacından yola çıkarak, çok farklı bardak tasarımlarını bulunduğunuz her yere ulaştırıyor. Özel gün ve gecelerde kişiye özgü ya da tebrik ve hatırlatma içeren birbirinden farklı ürünlerimizi satışa sunduğumuz online sitemiz ile haftanın tüm günleri bilgi ve sipariş için hizmetinizde olan siteler vardır.

Karton bardak modelleri için hazır ürün kataloğu kullanabileceğiniz gibi, kendi fikirlerinizle hazırladığınız ürünlerle de çok özel bardak tasarımları hazırlatabilirsiniz. İş yerlerinde, kafelerde, hastane, okul gibi açık ve ya kapalı alanlarda yiyecek ya da içecek satan hemen her yerde rastladığınız karton bardak modellerini çok seveceksiniz. Adedini ve figürlerini sizin belirlediğiniz yüzlerce model sade ve ya desen detaylı unsurlar ile hazırlanan karton bardak modelleri sizler tarafından keşfedilmeyi beklemektedir.

Karton Bardak Modellerinde Kalitenin Önemi 

Karton bardaklarda müşterilerin aradığını en önemli özellik ise sızdırmazlık seviyesidir. Dayanıklılığı ve kaliteyi ön planda tutan site   konusunda da en hesaplısıdır. En düşük oz derecesinden başlayarak, en büyük oz derecesine sahip karton bardak modelleri arasında pahalıdan ucuza sıralama yapmak ve ürün incelemesinde bulunmak için sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu tür bardaklar kullanılacakları gıda ürünün özelliğine göre kapaklı, pipetli bölgesel olarak açılabilen fonksiyonel türlerden üretilebileceği gibi sade olarak da kullanılabilmektedir.

Ürünler ve tasarımlar üzerine ekleme ve çıkarmalar yaptırabilmek için müşteri temsilcilerinden yardım alabilirsiniz. Bardaklar üzerine kendi firmanızın logosunu ve ya amblemini bastırabileceğiniz gibi sevdiklerinizin resimlerini de ekletebilirsiniz. Gıda ve ya içecek sektöründe yaptığınız iş ile alakalı çağrışımlar yaptıran mısır, kahve, çay, soğuk sıcak atıştırmalıkların resimleri ile de molalar son derece keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz. Karton bardaklar şık, portatif ve kaliteli özelliklerinin yanında geri dönüşülebilir olduğu için doğa dostudur. Elverişli ortamlarda muhafaza edilmesi halinde uzun süre kullanıma uygundur. 3000 adete kadar partiler halinde satılan karton bardakların fiyatları figür ve amaçlarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

(Tanıtım yazısıdır)