KASİAD, resmi olarak tescil edildi

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği, Kastamonu adına yapmış oldukları yatırımlar ile yükselirken, aynı zamanda Türk Patent Enstitüsü tarafından tescil edilerek resmi olarak Türkiye'de tescilli marka ünvanına sahip oldu.

  • 1421
KASİAD, resmi olarak tescil edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk ekonomisinde etkin yere sahip Kastamonu’lu işadamlarının birlik ve beraberliği ile 1994 yılında; Kastamonumuzun kalkınması, ticari olarak genişletilebilmesi ve bölgeye hizmet alımlarını gerçekleştirmek için iş dünyasında ve yerel yönetimlerle sürekli istişare halinde olarak Kastamonu’ya destek sağlamak amacıyla kurulan KASİAD, (Kastamonu Sanayici ve işadamları Derneği) Genel Başkan Ayhan Aslan başkanlığında bütünleşmenin dinamik etkisini hissettiriyor.

KASİAD 10-13 Mart 2016 tarihinde düzenlendiği, Kastamonulu Sanayici ve İş Dünyası Zirvesi (Kastexpo) ile “Genel Şehir Fuarı” onayını TOBB tarafından alarak Türkiye’de bir ilke imza atmayı başarmıştır.

Sadece Kastamonu değil tüm Türkiye’de varlığını hissettiren ve adından bahsettiren KASİAD, Türk Patent Enstitüsü tarafından resmi olarak tescilli marka ilan edildi. KASİAD’ın Marka/Patent ve Sosyal Medya danışmanlığını yürütmekte olan Anlam Patent ofisi yetkilisi Kastamonu’lu genç işadamı Özgür Gürsoy, “değerli işadamlarının oluşturduğu KASİAD‘ın, marka tescil işlemlerini başarı ile sonlandırdıklarını ve artık resmi olarak Türk Patent Enstitüsü tarafından onaylanarak 2015/109641 numarası ile Tescilli Marka ünvanını aldığını belirtti.”

Başarılı organizasyon ve girişimlerin öncüsü olan KASİAD, Kastamonu’yu hep birlikte iyi bir seviyeye taşımak üzere faaliyetlerine devam ediyor.