KASİAD üyesi iş adamlarına yatırım sunumu

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), İstanbul'da faaliyet gösteren Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD)'ne üye iş adamlarına Kastamonu'da yatırım fırsatlarına ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

  • 1359
KASİAD üyesi iş adamlarına yatırım sunumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonulu İşadamlarına yatırım daveti

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD)’nin Kasım ayı yönetim kurulu toplantısına katılan KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç ve Kastamonu Yatırım Destek Ofisi’nde görevli Uzman Özgür Yücel Yakar, İstanbul’da faaliyet gösteren iş adamlarının yatırımlarını Kastamonu’ya yönlendirmeleri çağrısında bulundu.

Toplantıda Ajans faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine ve davetli diğer firma temsilcilerine bilgiler aktaran Genel Sekreter Dr. Serkan Genç, daha sonra Kastamonu hakkında soruları cevaplandırarak yatırımcılara Kastamonu’ya yatırım yapmaları davetinde bulundu. Ardından Kastamonu yatırım ortamı hakkında Kastamonu YDO Uzmanı Özgür Yücel Yakar, bir sunum gerçekleştirdi.

Yakar, yatırım konusunda iş adamlarına büyük fırsatlar sunan Kastamonu’ya ilişkin yaptığı sunumunda “ulaşım, hammaddeye yakınlık, doğal kaynaklar, avantajlı teşvik ile yatırım yeri imkânları, öne çıkan sektörler, dev yatırım örnekleri, işgücü potansiyeli, yaşam kalitesi, iş destek mekanizmaları, kurumlar ve devlet destekleri ile işbirliği ağları”na ilişkin konularda ayrıntılı bilgiler paylaştı.

Yatırım ortamı tanıtım çalışmaları yapılacak

KUZKA tarafından Kastamonu’ya yönelik hazırlanan yatırım destek ve tanıtım çalışmaları hakkında da bilgilerin sunulduğu toplantıda, Kastamonu Yatırım Ortamı Tanıtım Kataloğu, Teşvikler ve Kastamonu Broşürü ile Kastamonu’ya-Yatırımda 10 Neden Broşürleri iş adamlarına dağıtıldı.