Kastamonu itfaiyesine üç yılda 4 milyon TL'lik yatırım yapıldı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İtfaiye Müdürlüğüne son üç yılda yaklaşık 4 milyon TL'lik yatırım yaptı.

  • 522
Kastamonu itfaiyesine üç yılda 4 milyon TL'lik yatırım yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, görevde olduğu süre zarfında İtfaiye Müdürlüğü’nün araç parkına üç yılda yaklaşık 4 milyon TL’lik yatırım yapılmasını sağladı.

Yatırımlar kapsamında Kastamonu Belediyesi makine parkına toplamda 73 araç kazandırarak 13 milyon TL’lik yatırımın altına imza atan Başkan Babaş, vatandaşa sunulan hizmetin en üst seviyede olması adına dünya teknolojisinin geldiği son nokta araçları Kastamonu’ya kazandırmak istediklerini ifade etti.

Kastamonu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilen 44 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye aracının teslim alınmasının ardından araçta incelemelerde bulunan Başkan Babaş, üç yıl içerisinde 1 adet 44 metre tam otomatik hidrolik merdivenli itfaiye aracı, 1 adet 28 metre merdivenli itfaiye aracı, 1 adet 4x4 öncü itfaiye aracı ve 1 adet 4x4 tam donanımlı arama kurtarma itfaiye aracını araç parkına kazandırdıklarını kaydetti.

Her noktada vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini de belirten Başkan Babaş, “Dünya itfaiyecilik teknolojisinin geldiği son nokta araçları ilimize kazandırmaktan ötürü mutluyuz. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Bu doğrultuda projelerimizin önemli olduğu kadar makine parkımızın da güçlü olması gerekiyor. Güçlü Kastamonu hedefine güçlü bir belediyeyle ulaşılacağını biliyoruz. Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki bugün çok güçlü bir belediyeye sahibiz. Her alanda çalışmalarımız var. Misyon projelerimizin yanı sıra gerek tarihi, gerekse modern şehircilik projelerimiz hızla sürüyor. Şehrimize en iyi hizmeti sunmak istiyoruz ve bu doğrultuda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz” diye konuştu.