Kaymakam Pişkin çalışmaları denetledi

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarını denetledi.

  • 408
Kaymakam Pişkin çalışmaları denetledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaymakam Pişkin, Gövrecik ve Yukarıberçin'de Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen çalışmaları denetleyerek, bilgi aldı.

Denetlemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Pişkin, köylerde daha modern ve daha sağlıklı yaşam alanları oluşturmak için altyapı çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Çalışmaların ihtiyaç önceliklerine göre belirli bir program dahilinde aralıksız devam ettiğini belirten Pişkin, şunları kaydetti:

"KÖYDES Çalışma Programı kapsamında Yukarıberçin köyümüze menfez inşa etmek için çalışmalara başladık. İçme suyu deposu bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık. Gövrecik köyümüzde ise iki menfez inşa ettik. Dolgu çalışmaları bittikten sonra menfezleri vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Çalışmalarımızı kış gelmeden bitirebilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz."

Pişkin'e denetimlerinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, Tosya Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci eşlik etti.