KUZKA, 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında proje kabulüne başladı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), TR82 Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı'nın amaçları doğrultusunda hazırlanan 2019 Yılı Teknik Destek (TD) Programı kapsamında 04 Eylül 2019 tarihi itibariyle proje kabulüne başladı.

  • 826
KUZKA, 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında proje kabulüne başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Program kapsamında belirlenmiş olan “Mesleki ve Teknik Eğitim” önceliği ile potansiyel başvuru sahiplerini proje hazırlamaya çağıran KUZKA, 2019 Yılı Teknik Destek (TD) Programı kapsamında faaliyet bölgesi illeri Kastamonu, Çankırı ve Sinop’ta uygulanacak projelere toplamda 300 bin TL büyüklüğünde destek sağlayacak.

Teknik Destek (TD) Programı kapsamında, kamu kurum ve kuruluşlarının, kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarının, ihtisas bölgelerinin, sivil toplum kuruluşlarının, kooperatiflerin ve üst kuruluşlarının ve birliklerinin; bölgesel kalkınma için önem arz eden çalışmalarında eksikliğini duydukları teknik alanlarda eğitim verme, program ve proje hazırlanmasına katkı sağlama, geçici uzman personel görevlendirme, danışmanlık sağlama, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma gibi kurumsal nitelikli ve kapasite geliştirici faaliyetlere yönelik teknik destek sağlanacak.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’na proje başvurusunda bulunmak isteyenlerin başvurularını Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden en geç 31 Ekim 2019, Perşembe, Saat 18:00’a kadar tamamlamaları ve taahhütnamelerini (e-imza veya matbu) ise 5 Kasım 2019, Salı, Saat 18:00’a kadar Ajansa ulaştırmaları gerekiyor.

Programa proje başvurusu yapmak isteyenler için hazırlanan başvuru rehberine ise Ajansın kurumsal internet sitesinden (www.kuzka.gov.tr) ulaşılabilir.