KUZKA, 26 projeye hibe desteği sağlanacak

KUZKA, 2018 Yılı Mali Destek Programıyla 26 projeye hibe desteği sağlanacak.

  • 407
KUZKA, 26 projeye hibe desteği sağlanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından 2018 Yılı Turizm Odaklı Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında başvurusu alınan projelerin değerlendirilme süreçleri tamamlanarak hibe almaya hak kazanan projeler belli oldu.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 26 Aralık 2017 tarihinde ilanına çıkılmış olan “Turizm Odaklı Kalkınma Mali Destek Programı (TURİZM) kapsamında başvurusu alınan projelerin değerlendirilme süreci sona erdi. Bu kapsamda toplam 26 proje başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı.

Mali destek programı için başvurusu alınan ve değerlendirme süreçleri sonunda başarılı bulunan ve Yönetim Kurulu’nun onayına sunulan projeler, KUZKA Yönetim Kurulu’nun 05 Haziran 2018 tarihli toplantısında ele alınarak onaylandı.

Mali destek programı kapsamında sadece asil listenin ilan edildiği hibe desteği almaya hak kazanan başarılı projelerin elektronik formatına, sözleşme imzalamaya hak kazanan başvuru sahiplerine yönelik hazırlanan bilgi notuna ve sözleşmede sunulacak evraklara ilişkin şablon ve örneklere Ajansın kurumsal web sitesinden ulaşılabilmektedir.