KUZKA'dan KOBİ'lerine İhracat Eğitimi

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Kastamonu, Çankırı ve Sinop'taki ihracatçı KOBİ'lerin ve diğer şirketlerin faaliyetlerine süreklilik kazandırmak, sağlıklı bir ihracat yapısının temellerini oluşturmak, devlet desteklerinden etkin bir şekilde yararlanabilmeleri ve ihracat konusunda stratejik bir yol haritasının oluşmasına yardımcı olmak amacıyla 'Stratejik İhracat Eğitimi' düzenleyecek.

  • 466
KUZKA'dan KOBİ'lerine İhracat Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabancı Üniversitesi ile KUZKA işbirliğinde gerçekleştirilecek “Stratejik İhracat Eğitimi” 31 Ekim-2 Kasım 2017 tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Yerleşkesi Tuzla/İstanbul’da yapılacak. Eğitimden Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde ihracata yönelik faaliyet gösteren her ilden 4’er olmak üzere toplam 12 firma yararlanacak. Eğitime katılmak isteyen firmalar Ajansın www.kuzka.gov.tr web sitesi üzerinden online başvuru yapanlar arasından, komisyon tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında belirlenecek.

Sabancı Üniversitesi Yerleşkesinde Yönetici Geliştirme Birimi tarafından gerçekleştirilecek ihracat eğitime katılmak isteyen firmalar “Stratejik İhracat Eğitimi Soru Formunu” elektronik ortamda doldurmaları gerekmektedir. Forma Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın web sitesinde yer alan https://www.kuzka.gov.tr/stratejik-ihracat-egitimi-formu sekmesinden ulaşılabilir. Sabancı Üniversitesi yerleşkesinde yapılacak olan eğitime ait her türlü eğitim materyali, katılım sertifikası, sabah kahvaltısı, öğle yemekleri, akşam yemekleri, çay-kahve molaları ve ikramlar ile konaklama gibi tüm harcamalar KUZKA tarafından karşılanacak olup, eğitime katılan firmalar sadece ulaşım masraflarını karşılayacaklardır.