Özel İdare'nin asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Kastamonu İl Özel İdaresinin Daday ilçesinde yapmış olduğu asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

  • 1192
Özel İdare'nin asfaltlama çalışmaları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daday’daki asfalt ekibinin çalışmalarını Vali Mesut Yıldırım inceledi. Vali Yıldırım’a, Daday İlçe Kaymakamı Süleyman Polat, Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı ile İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürü İbrahim Sağlık ile diğer yetkililer eşlik etti.

Vali Yıldırım, yetkililerden yürütülen asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Yıldırım, Daday ilçesinde Uzbanlar yolu ile ilçede ve il genelinde yürütülen asfaltlama çalışmalarıyla ilgili memnuniyetini dile getirerek, Uzbanlar Yolunun 4. kilometrelik yol kısmını yerinde inceledi.

Vali Yıldırım, Kastamonu’da İl Özel İdaresi bünyesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarında yer alan ekiplere teşekkür etti.

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan da, “2016 yılı yatırım programında Özel İdaresi, kendi öz yatırım programı ile KÖYDES yatırım programında yer alan yaklaşık bin 200 kilometrelik 2. kat asfalt programını öngörülemeyen bir problem çıkmadığı taktirde tamamlanacak” dedi.

Karahasan, bu çok büyük ve önemli hedefe ulaşabilmek için gereken tüm tedbirlerin alındığını ve üçüncü asfaltlama ekibinin de kurulduğunu ve en kısa sürede sahada çalışmalara başlayacağın açıkladı.