"Özel Uğurlu'ya ciddi manada talibiz'

Özel Uğurlu Hastanesi ile yakından ilgilendiklerini ifade eden İş Adamı Ayhan Keser, kısa, orta ve uzun vadede Kastamonu'da ciddi yatırım planladıklarını söyledi.

  • 7260
"Özel Uğurlu'ya ciddi manada talibiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da uzun zamandır açılmaya çalışılan ancak her seferinde hüsranla sonuçlanan Özel Uğurlu Hastanesi için bir iş adamı daha oluşacak konsorsiyum içerisinde hastaneye talip olduğunu açıkladı.

Yatırımcı-İş Adamı İdris Melih Turgut ile birlikte hastanenin açılması konusunda ciddi alaka gösterdiklerini belirten İş Adamı Ayhan Keser, şu anda fizibilite çalışmalarının devam ettiğini, adli süreç ile birlikte çalışmaları belli bir seviyeye getirmekte kararlı olduklarını kaydetti.

Hastanenin açılabilmesi için ciddi manada çaba sarf ettiklerini söyleyen Yatırımcı-İş Adamı Ayhan Keser: “İdris Melih Turgut ile birlikte hastane yatırımı konusunda gayret gösteriyoruz. Yasal prosedür tamamlandığında ortaya daha net veriler çıkacaktır. Belli bir süreç aldık. İlk olarak Uğurlu Hastanesi ile başlayacağımız yatırımlarımızın devamı da gelecek. Hastane ile birlikte inşaat yatırımları da düşünüyoruz. Öncelikli olarak çalışmasını yürüttüğümüz hastane ile ilgili projemizin nihayete ermesini bekliyoruz. Ciddi manada talibiz ancak bu işler nasip kısmet” dedi.

Keser şöyle konuştu: 
“Hastane bildiğiniz üzere şimdi kayyumda bulunuyor. Alacaklılar ile ilgili toplantılar devam ediyor. 31 Aralık’ta alacaklılarla bir araya geleceğiz. Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Alacaklılarla ayrı ayrı görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Arkadaşlarla bir araya gelerek istişare yapacağız. Bu işin altından kalkacağımızı düşünüyoruz. Açılması yönünde ciddi planlamamız var. Ayrıca bu noktada şehrin ileri gelenleri ile de görüşmelerimiz sürüyor. İş adamları olarak Türkiye’ye güveniyoruz ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bizim için ülkemizin neresi olursa olsun yatırım programlarımızı sürdüreceğiz. Yatırımlarımızdan geri durmayacağız.” 
İş Adamı ve 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım ise şu anda hastane ile ilgili hukuki sürecin devam ettiğini, hastanenin açılmaması için şu anda hukuki süreç haricinde bir engel olmadığını, 31 Ağustos’ta alacaklılar toplantısında karar çıkacağını ve sonuca göre satışın hızlanacağını yineledi.

Kazım BOLAT