Taşköprü Belediye Başkanı Arslan AK PARTİ'den Aday Adayı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve Taşköprü'ye serbest muhasebeci olarak yıllardır hizmet veren muhasebeci Ahmet Yılmaz AK Parti'den Taşköprü Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

  • 765
Taşköprü Belediye Başkanı Arslan AK PARTİ'den Aday Adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI 

(İHA) - Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve Taşköprü’ye serbest muhasebeci olarak yıllardır hizmet veren muhasebeci Ahmet Yılmaz AK Parti'den Taşköprü Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. 

AK Parti Taşköprü ilçe Başkanlığındaki programda Taşköprü’nün Mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Arslan aday adaylığı için gerekli başvuru belgesini İlçe Başkanı Fazıl Pehlivan’a taktim etti. Pehlivan Arslan’ın adaylık başvurusunu alarak hayırlı uğurlu olmasını diledi. Belediye Başkanı Arslan ise “Mevcut Belediye Başkanı olarak yıllardır Taşköprülü hemşehrilerime hizmet etmeye çalıştım ve son yılımızda kamuoyunun ve siz değerli hemşehrilerimizin de takip ettiği üzere ülkeye büyük hizmetler sunan büyük Usta’nın Genel Başkanlığını yaptığı AK Partiye geçmek için başvurumuzu yaptık ve uygun görüldü AK Partinin Taşköprü Belediye Başkanı olarak görevimi sürdürüyorum bize destek veren hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım şimdi ise bu hizmet yarışında yeniden ilçem ve ilçe halkına hizmet etmeye devam etme kararı aldım AK Parti’den önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde Belediye Başkanı aday adaylığı başvurumu değerli ilçe başkanı Fazıl Pehlivana sundum tüm aday adaylarına bu süreçte başarılar dilerim hak yerini bulacaktır ilçeme hizmet etmek bana gurur veriyor bu hizmete devam etmek istiyorum destekleriniz bizi güçlendirecektir bu programımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederi” dedi.

AK Partinin çiçeği burnunda bir diğer aday adayı’da yine başvurusunu AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Fazıl Pehlivan’a taktim etti. Pehlivan tüm aday adaylarına olduğu gibi Yılmaz’a da hayırlı olsun dileklerinde bulundu Aday Adayı Yılmaz ise şu ifadelere yer verdi. “ Bugün burada 30 Mart 2014 yerel seçimleri için Türkiye’nin hizmet partisi olan AK Parti’den Taşköprü Belediye Başkan aday adayı olmak için bulunmaktayım. Bu müracaatta bulunurken hayatımın bütün bölümlerinde çok kıymetli Taşköprü halkıyla kurmuş olduğum samimi muhabbetlerim ve sıcak dostluklarım ile Taşköprü halkına hizmet sevdam en büyük cesaret kaynağımdır. Yapmış olduğum istişareler sonucu terbiyem, görgüm, tahsilim, kültürüm, çevrem, bilgim ve becerim ile aday adayı olduğum bu görevin üstesinden sevgi ve saygı çerçevesinde gelebileceğim kanaatine varmış bulunmaktayım. Yine bu süreçte Cenab-ı Allah’tan en büyük dileğim öncelikle ülkemiz, partimiz ve ilçemiz olmak üzere hakkımızda en hayırlısını tecelli ettirmesidir. Bundan da kuşkum yoktur. Partimizin yetkili mercilerinin yapacakları değerlendirmeler ve alacakları kararlar doğrultusunda çalışmalarımı devam ettireceğimi belirtir, katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.”
Öte yandan bir süredir kulislerde sıkça konuşulan AK Parti Taşköprü ilçe Başkanı Fazıl Pehlivan’ında görevinden istifa ederek Aday Adaylığı başvurusu yapacağı konuşulsa da şu ana kadar böyle bir istifa ve başvuru gerçekleşmedi iddiaya göre Pehlivan’ın mesai bitiminde istifa edeceği ve yarın düzenleyeceği bir basın toplantısı ile aday adaylığını duyuracağı iddia edildi.