Taşköprü OSB'de alt yapı çalışması başladı

Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) alt yapı çalışmalarına başlandı.

  • 692
Taşköprü OSB'de alt yapı çalışması başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

OSB alanında düzenlenen programda konuşan Taşköprü Belediye Başkanı ve Taşköprü OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Arslan, ilçenin sanayi alanında ihtiyacını karşılamak amacıyla yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Arslan, bu doğrultuda, Taşköprü OSB'de 2014 yılından itibaren kamulaştırma, imar planı ve parselasyon planlarının hazırlanmasının ardından alt yapı çalışmalarına başlandığını söyledi.

Alt yapı çalışmalarının 1 yılda tamamlanacağını kaydeden Arslan, "Taşköprü OSB sadece ilçenin bugünkü istihdamına değil gelecekteki gelişimine de katkı sağlayacak. Taşköprü OSB'nin bu aşamaya gelmesinde büyük katkısı olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tüm Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanlarımıza, kabine üyelerimize, Kastamonu Valimiz Yaşar Karadeniz'e, AK Parti Kastamonu Milletvekillerimiz Hakkı Köylü ve Metin Çelik'e, AK Parti il ve ilçe başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza ilçe halkım adına teşekkürü bir borç biliyorum." dedi.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Uğur, belediye meclis üyeleri, Taşköprü OSB Müteşebbis Heyeti ve vatandaşlar katıldı.