Taşköprü'de doğalgaz çalışması başladı

Taşköprü'de doğalgaz çalışması dualar ve kurban kesilerek başladı

  • 643
Taşköprü'de doğalgaz çalışması başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Belediyesi ile Kargaz AŞ. arasında imzalan protokolün ardından Taşköprü ilçemizde Doğalgaz için ilk kazma vuruldu. Hazırlanan projeye göre ilk olarak Harmancık Mahallesi’nden başlayan kazı çalışmalarında yılsonuna kadar ilçe genelinde büyük mesafe kat etmesi bekleniyor.

Harmancık Mahallesi Muzafferettin Gazi Sokak’tan start alan doğalgaz çalışmaları yapılan dua ve kurban kesilerek başladı.

Programa Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim amirleri ve Kargaz firma yetkilileri katıldı.

Programda konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Taşköprü’nün geleceği ve mevcut yaşayan vatandaşlarımız açısından hem ekonomik, hemde yaşam standardının artması bakımından önemli bir hizmet olacağına inandığımız doğalgaza nihayet kavuşuyoruz. Bugün ilçe olarak hayalini kurduğumuz ve büyük emek harcadığımız doğalgaz için ilk kazmanın vurularak çalışmaların başlamasından dolayı büyük sevinç yaşıyoruz” dedi.

“2014 yılında göreve talip olduğumuz da halkımıza ne vadettiysek hepsini yerine getirmiş olmaktan dolayı ayrıca mutluyuz” diyen Başkan Arslan, Taşköprü OSB ve Hasanlı Göleti İçme Suyu projesinin de hızlı bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

Arslan son olarak “Doğalgaz projemizde emeği geçen başta Değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Başbakanımız, kabine üyelerimiz, Kastamonu Milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatımız ile tüm emeği geçenlere şükranlarımı arz ediyorum. Çalışmalarda yüklenici firmaya başarılar diliyorum. Taşköprü herzaman herşeyin en iyisi ve güzelini hak ediyor” dedi.

Mehmet TUĞCU