Teknoloji artık kullanana da para kazandıracak!

İzlediğiniz tanıtımlardan para kazandıran site açıldı.

  • 787
Teknoloji artık kullanana da para kazandıracak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medya kullanıcıları internet başında vakit geçirirken her gün binlerce reklam izlemek zorunda kalıyor. Bu reklamların geliri dünyanın önde gelen üç, beş sosyal medya sitesine akarken, Türkiye’de yayına giren bir internet sitesi Tanıtım izleyenlere de para kazandıracak bir sistem geliştirdi. Sewawi adlı site, üyelerine izlemeleri için reklam, tanıtım gönderiyor ve karşılığında da para ödemesi yapıyor.

BEDAVA ÜYE OLUNUYOR KATILIM SAĞLADIKÇA PARA KAZANILIYOR

www.sewawi.com adresinden üye olan kullanıcılar, kendi hesaplarına düşen tanıtımlara katılarak para kazanıyor. Reklam verenler kendi ürünlerinin tanıtımını içeren video, broşür, anket ve benzeri reklam materyallerini site üyelerine sunuyor. Üyeler bu reklamları izlemeleri veya tanıtımlara katılmaları durumunda reklamın uzunluğuna ve çeşidine göre para kazanıyor. Site üyelerinden hiçbir şekilde para almıyor. Üyelerin izledikleri reklamlar karşılığında kazandıkları para, tanımladıkları bir banka hesabına istedikleri zaman gönderiliyor. Genç bir girişimci ekibin yaptığı bu projeye firmalar da yoğun ilgi gösteriyor.

AYDA BİN LİRA KAZANMAK MÜMKÜN

Siteye referans kodu ile sosyal medya arkadaşlarının üye olmasını sağlayanlara ekstra statü puanı veriliyor. Statü puanları yükseldikçe üyelere gelen reklam sayısı daha da artıyor ve dolayısıyla daha çok kazanma imkanı oluşuyor. Projenin kurucusu Yaşar Kaya, “Reklam ve tanıtımlar günlük hayatımızın bir parçası. Her gün gazetede, televizyonda, internette ve buna benzer medya mecralarında sürekli ürün ve hizmet tanıtımlarını, reklamlarını izlemek durumundayız. Reklam üretici ve dağıtıcı firmalara yeni müşteriler ve para kazandırırken, reklam izleyenler sadece boşa vakit kaybetmiş olurlar. İşte Sewawi izleyicilerin de reklamlardan para kazanmasını sağlamak için kuruldu. Vakit ayırıp reklam izliyorsanız, bu reklam kazançlarından sizin de payınız olmalı.” ifadelerini kullandı.

KİME NASIL REKLAM GÖNDERİLİYOR

sewawi.com kurucusu Yaşar Kaya, reklamdan kazandıran sistemle ilgili şu bilgileri verdi:

“Sewawi bir tanıtım platformu. Tanıtıma ihtiyaç duyan firmalar, tanıtımlarını en uygun fiyatlarla izlemeleri için Sewawi üyelerine sunarlar. Sewawi platformunda kayıtlı üyeler, profil ve lokasyon bilgileri dogrultusunda kendilerine gönderilen firma tanıtımlarını izleyerek kazanç elde ederler.

Sewawi’de network veya piramit kazanç sistemi yoktur. Sewawi’de üyelerden hiçbir şekilde ücret talep edilmez. Sewawi’ye üye olmak tamamen ücretsizdir. Sewawi’nin web, masaüstü veya mobil uygulamalarından giriş yaparak üye olursunuz. İstenen profil bilgilerini doldurarak, firmaların gönderdiği Mesaj, broşür, insört, video veya anket tanıtımlarının size gelmesini sağlarsınız. Size gönderilen tanıtımları izlediğiniz süre kadar para puan elde edersiniz. Ay boyunca biriken para puanlarınızı bozdurarak, elde ettiğiniz paranın tanımladığınız banka hesabına yatırılmasını sağlarsınız.”

ÜYELER KAZANÇLARINI NASIL ARTIRABİLİR?

Yaşar Kaya, siteye üyelikle ilgili de şu bilgileri verdi:

“Sewawi’ye üye olan herkes için özel bir referans kodu oluşturulur. Bu referans kodunu sosyal medya hesaplarındaki arkaşlarına gönderip Sewawi’ye üye olmasını sağlayan üyelere her bir üyelik için statü puanı verilir. Üyelik puanlarının nakit değeri yok ancak bu puanlar üyelerin tanıtımları izlemesinde öncelik elde etmesini sağlıyor.

Sewawi’de 2 şekilde para kazanılabilir. Birinde üyelere gönderilen tanıtımlar izlenerek, diğeri de çevredeki firmaların siteye reklam vermesine aracılık edilerek. Sewawi olarak hedefimiz; tanıtımlara katılan üyelerimizin aylık 50 lira ile 1000 lira arasında bir kazanç elde etmelerini sağlamak.

ÜYELER İÇİN HANGİ STATÜLER VAR?

“Üye olan kullanıcılar, siteye kazandırdıkları yeni üye ve izledikleri her reklam başına statü puanı kazanır” diyen Yaşar Kaya, şöyle devam etti:

“Üyeler durumlarına göre Gümüş, Altın, Platinum statüye sahip olurlar Örneğin platinum bir üyenin kazanç örneğini paylaşalım:
a- Bulunduğu lokasyon veya yakınındaki tanıtım talepleri platinum üyeye yönlendirilir.
b- Girmiş olduğu her tanıtımın hakediş bedelinin %15’ini komisyon olarak alır.
c- Yeni gelecek projelere dahil olmak isterse bu projelerden de kazanç elde eder.
d- Hedefimiz platinum üyelerimizin aylık +1000 lira ve üzeri kazanç elde etmesini sağlamak.

Şu önemli noktaları da hatırlatalım; Sewawi de statüler para ile verilmez. Tamamen ücretsizdir. Statüler üyelerin elde edeceği üyelik puanları ile kazanılır. Hiçbir tanıtım kullanıcıya özel olarak gönderilmez. Tanıtımlar kullanıcıların profil bilgilerine, üyelik statülerine, tanıtım görevlerini yerine getirmedeki etkinliklerine göre oluşturulan kurallar dahilinde öncelik sırasına göre sistem tarafından otomatik olarak dağıtılır.”

Son olarak eğer sewawi ye üye olmak isterseniz. Daha önce üye olmuş bir üyenin referans linki ile üye olmanız size 100 üye puan kazandıracaktır.

Sewawi.com Üyelik linki: http://www.sewawi.com/AdminAccount/Logon?rfru=611&rfrc=5b648f859eb8adc0121e6a1bf7f6aa98

Tanıtım yazısıdır