Ticaret İl Müdürü Özata, 2. El Galericileri bilgilendirecek

Ticaret İl Müdürü Sefa Özata, İkinci El Motorlu Taşıtları Ticareti Hakkında Yönetmelikle ilgili ilimizdeki ikinci el motorlu taşıt ticaretiyle ilgilenen kişilere bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

  • 540
Ticaret İl Müdürü Özata,  2. El Galericileri bilgilendirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Ağustos 2018 tarihinde saat 19.00'da Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda İkinci El Motorlu Taşıtları Ticareti Hakkında Yönetmelik maddelerine ilişkin bilgilendirme toplantısı yapılacak.

13 Şubat 2018 tarih ve 30331 sayıı Resmi Gazetede  yayımlanarak yürürlüğe giren İkinci El Motorlu Taşıtları Ticareti Hakkında Yönetmelikle ilgili zaman zaman toplantılar düzenlediklerini belirten Sefa Özata, ihtiyaç halinde eğitimlerin yeniden düzenleneceğini kaydetti.

Ticaret İl Müdürü Sefa Özata; "İlimiz ve İlçelerinde İkinci El Motorlu Taşıtları Ticareti yapan gerçek ve tüzel kişiler tarafından İl Müdürlüğümüzden bu yönetmelik hakkında bilgi talepleri olmakta, bu talepler münferit olarak verilmektedir. Ancak münferit bilgilendirmenin yetersiz kaldığı ve İkinci El Motorlu Taşıtları Ticareti ile uğraşan gerçek ve tüzel kişilerin ileride zor durumda kalmamaları açısından yönetmelik şartları ve yapılması gerekenlere ilişkin olarak bilgilendirme yapılması zorunluluğu doğmuştur.

Bu bağlamda; Ticaret İl Müdürlüğümüz tarafından 15 Ağustos 2018 tarihinde saat 19.00'da Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda İkinci El Motorlu Taşıtları Ticareti Hakkında Yönetmelik maddelerine ilişkin bilgilendirme toplantısı yapılacaktır."

Özata, Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı, Esnaf Odası Başkanlığı ve Ticaret Odası Başkanlıklarınca bilgilendirme toplantısına ilişkin olarak üyelere toplantıya katılımın sağlanması amacı ile bilgi verilmesini istedi.