Tosya'ya kulak verelim!

Belediye Başkanı Kazım Şahin: 'Kastamonuluların Tosya'ya gelirken başlarının dönmeyeceği, midelerinin bulanmayacağı bir yol istiyoruz.'

  • 795
Tosya'ya kulak verelim!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya'nın Kastamonu’nun Anadolu’ya açılan kapısı olduğunu ifade eden Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, her fırsatta dile getirdiği Kastamonu-Tosya karayolunun iyileştirilmesi konusunu yeniden gündeme taşıdı.

“Biz duble yol ve otoyol istemiyoruz. 10 kilometre tünel istemiyoruz. Kastamonuluların Tosya’ya gelirken başlarının dönmeyeceği, midelerinin bulanmayacağı bir yol istiyoruz” diyen Belediye Başkanı Kazım Şahin, 250 civarındaki virajda iyileştirme yapılmasını beklediklerini söyledi. 

BİZ, TOSYA’DAKİ PARADAN KASTAMONU FAYDALANSIN İSTİYORUZ
Tosya’daki yastık altı paraya dikkat çeken Şahin: “İlçemizde inanılmaz bir para potansiyeli var. Biz istiyoruz ki Çankırı’ya Çorum’a değil Kastamonu’ya gidelim. Bundan Kastamonu’muz faydalansın istiyoruz. Kastamonu kendini düşünüyorsa önce Tosya ile bağlantısına önem vermeli. Tosya’yı düşünüyorsa, İç Anadolu ile bağlantıları düşünüyorsa o zaman Tosya’ya özel önem vermeli” dedi.

TOSYALILAR OLARAK ZAYIF KALIYORUZ
“Tüm bunları söylerken, asıl suçlunun yine biz Tosyalılar olduğunu düşünüyoruz” diye sözlerine devam eden Şahin: “Tosya aktif siyasetçiler yetiştirebilse, dayatabilse çok şey değişir. Ben ‘Kastamonu, Tosya’ya önem vermiyor’ yönündeki söylemlere katılmıyorum. Tosya’ya siyasetle uğraşan kesim daha çok ticaretle uğraşıyor. Tosya’da maalesef siyasetle uğraşan yok. Bu konuda biz Tosyalılar zayıf kalıyoruz” dedi.