Turkcell'den Kastamonululara dijital hizmet

Yılmazlar Turkcell İletişim Kastamonu halkına layık olduğu en iyi hizmeti vermek amacıyla başlattığı dönüşüm ile hayata geçirilen uygulamalar, müşterilerin dijitalleşen mağazalarda hızlı, güvenli, rahat ve konforlu alışverişin keyfini sürmesini sağlıyor.

  • 897
Turkcell'den Kastamonululara dijital hizmet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en güvenilir mobil operatörü olan Turkcell müşterilerine yönelik yenilikçi çalışmalarını sürdürüyor. Turkcell’in Kastamonu il genelindeki en büyük ortağı konumunda olan Yılmazlar İletişim Turkcell Plus Mağazası kağıt kullanımını ortadan kaldırdı. Tüm işlemler akıllı ekranlar sayesinde, saniyeler içinde dijital ortamda gerçekleştiriliyor. Akıllı dijital ekranlar ürün, hizmet ve tarifeler hakkındaki bilgilere de erişmeyi sağlıyor.
Turkcell TV, Turkcell Fizy, Süperonline İnternet ile ses hizmetlerinin verildiği mağaza ortaya koyduğu başarılı çalışmalar ile Türkiye genelinde bin 780 mağaza arasından ilk 20’ye girmeyi başardı.

Turkcell’in yurt genelinde başladığı dijital dönüşüm projesinde ilk etapta dönüşüm sağlanan 73 mağaza arasında Kastamonu mağazasının olmasının büyük mutluluk verdiğini kaydeden Turkcell Kastamonu Turkcell Plus Mağaza Sahibi Yücel Yılmaz, yeni mağaza konseptinde geniş alanlar ve sınırsız deneyim olanakları sunduklarını, Plus Mağaza ile ‘Gelecek Burada’ yaklaşımıyla müşterilerine son teknolojilere ulaşmayı sağladıklarını kaydetti.

Kastamonu’da gerek mağazacılık, gerekse şebeke kalitesini Turkcell müşteri kalitesiyle birleştirerek Kastamonu’da 16 yıldan beri Turkcell’in temsilcisi olmaktan onur ve gurur duyduklarını belirten Yücel Yılmaz: “Turkcell Plus Mağazamız yenileyerek baştan aşağı dijital hale getirdik. Vitrinlere yerleştirdiğimiz dijital ekranlar sayesinde müşterilerimiz her türlü bilgiye bu ekranlar sayesinde ulaşabilecek. Ücretsiz internet bağlantısının sunulan mağazamızda en son çıkan tüm ürünleri müşterilerimiz canlı olarak deneyimleyebilecek. Eğer müşterilerimiz istedikleri ürünü bulamazlarsa bulamadıkları ürünü mağazadan çıkmadan online mağaza ekranından sipariş verebilecek. ‘Akıllı Destek’ bölümü müşterilerimize satış sonrası destek konusunda hizmet verecek. Mağaza içinde bulunan “Destek Hattı” sayesinde yabancı müşterilerimiz Arapça, Rusça ve İngilizce dillerinde anında canlı destek alırken işitme engelli müşteriler de işaret diliyle görüntülü hizmet alabilecek. Mağazamızda artık alışılagelen cep telefonu, tablet gibi ürünler değil yeni nesil drone, ev içi eğlence sistemleri, giyilebilir teknolojik ürünler de satıyoruz. Ödeme ve destek işlemlerinin yapılacağı hizmet alanlarıyla, yeni teknolojilerinin deneyimlendiği keşif alanlarını birbirinden ayırdık. Dijital iletişime Turkcell sayesinde yeni bir bakış açısı getirdik” dedi.

Turkcell Plus Mağazası’nda cihaz satışından numara taşımaya, sabit internet aboneliğinden GSM aboneliğine kadar her işlemin dijital ekran üzerinden yapıldığına dikkat çeken Yılmaz: “Mağazamızda başlayan dijital dönüşüm sayesinde işlem süresi yüzde 30 azaldı. Müşterilerimize zamandan tasarruf yapmalarını sağlıyoruz. 'Güvenli dijital imza' sayesinde mağazamızdaki evraklı işlemler daha güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde dijital olarak tamamlanmasını sağlıyoruz. Tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızdan çok olumlu geri dönüşler aldık. Bizler personelimizle birlikte hizmetin ve perakendeciliğin en memnun edici şekilde sunmaya çalışarak müşterilerimizin hizmetindeyiz” diye konuştu.