"Türkiye'nin Otomobili" beğeni kazandı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tanıtılan "Türkiye'nin Otomobili", toplumun her kesiminin beğeni ve takdirini kazandı.

  • 585
&quotTürkiye'nin Otomobili" beğeni kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'da yerel gazete muhabiri Serkan Horuz, tanıtımı gerçekleştirilen "Türkiye'nin Otomobili"ni sonuna kadar desteklediklerini söyledi. 

Otomobilin dış görünüşünün de çok güzel olduğunu vurgulayan Horuz, "Devrim otomobiliyle başlayan Türkiye'nin kendi otomobilini yapma hayali, gerçek oldu. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından ortaya çıkarılan bu otomobil, biz ve bizden sonraki nesiller için oldukça önemli. İnşallah fiyatı da uygun olur da bu otomobilden herkes faydalanabilir." ifadesini kullandı.

Taşköprülü sarımsak üreticisi Hüseyin Yüksel ise otomobilin Türkiye'nin gururu olduğuna işaret etti.

Aracın Türkiye'ye çok büyük katkı sağlayacağını belirten Yüksel, "Parası bizim ülkemize kalacak. Bu, gurur verici bir şey. Arabanın görüntüsü de çok güzel. Param olursa alırım, hem benim de katkım olur hem de arabamız olmuş olur." değerlendirmesinde bulundu.

Kastamonu'da taksicilik yapan Necati Keçeci de otomobili çok beğendiğini dile getirerek, "Elektrikli olması taksiciler için de çok avantajlı. Böyle bir otomobilin üretilmesinden dolayı çok mutluyuz." ifadesini kullandı.