Uçak cafe restoran projesi

Kastamonu'da tarihi canlandıracak projeler ile modern şehircilik projelerini bir arada yürüten ve ilin çehresini hızla değiştirmeye başlayan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Uçak Cafe Restoran projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

  • 2944
Uçak cafe restoran projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Türkiye’nin her yönüyle güçlü ili Kastamonu’yu oluşturmak adına yaklaşık 260 projeyle sahada olan Başkan Babaş’ın Uçak Cafe Restoran projesi için aldığı McDonnell Douglas MD-82 TC-TUA yolcu jeti, parçalar halinde TIR’larla Kastamonu’ya getirilerek Aktekke Mahallesi Veli Efendi Camii yanındaki alanda montaj işlemine başlandı.

Veli Efendi Camii mevkiine giderek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Hedefinin Kastamonu’yu her alanda vatandaşların ilgisini çeken bir il haline getirmek olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Babaş, “15 Temmuz’da kara bir gece yaşadık. Ülkemizin büyümesini, gelişmesini ve kardeşliğinden korkanlar hain bir girişim ile vatanımıza göz dikti. Ancak aziz milletimizin vatanına, bayrağına ve değerlerine olan bağlılığı bu hainliğe geçit vermedi. Geride bıraktığımız bu zor günler, büyük Türkiye’nin doğum sancısı olarak görüyorum. Büyük Türkiye’nin güçlü ili Kastamonu’yu oluşturmak adına omuz omuza çalışıyoruz. Bu bağlamda üzerimize düşeni yaparak projelerimizi hızla bitirmeyi hedefliyoruz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor. Bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Uçak Cafe Restoran projemizin ilimize bir değer katacağı düşüncesindeyim. Projemiz en kısa zamanda tamamlanacaktır” diye konuştu.