Vali Karadeniz, iş adamlarını ağırladı

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz makamında iş adamlarını ağırladı.

  • 1031
Vali Karadeniz, iş adamlarını ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Karadeniz ve KASİAD Yönetim Kurulu, Kültür Başkenti seçilen Kastamonu ile ilgili yapılabilecek yatırımları ve destekleri istişare ettiler.

Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Genel Başkanı Ayhan Aslan (İÇDAŞ İcra Kurulu Başkanı) ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kastamonu’nun 2018 Yılı Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilmesine istinaden Kastamonu’ya ziyaret ve tebriğe gelerek Vali Yaşar Karadeniz, Kastamonu Ticaret Borsası ve MÜSİAD’ı ziyeret ettiler.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan; “Kastamonu'nun kültürel tanıtımı, turizm değerlerinin yükselmesi ve sanayi gücünün daha da arttırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat bu girişimleri yaparken bireysel değil birlikte hareket edersek hem gücümüzü hem de birlikteliğimizi ortaya koyabiliriz. Bizlerde Kastamonu’lu sanayicileri temsilen Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bu ziyareti gerçekleştirdik. Memleketimizin gücüne güç katabilmek amacı ile Türkiye’nin ilk şehir fuarı olan KASTEXPO’yu oldukça yoğun bir katılım ile 2. kez İstamonu Fuarcılık ile düzenliyoruz. Bu fuar ile Kastamonumuzun ekonomik gücü haricinde, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı’nın da  tercihi olan memleketimizin kültürel ve coğrafi gücünü ön plana çıkartıyoruz” dedi.

İş Adamlarmız aynı zamanda MÜSİAD Kastamonu Şubesi (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) ve Kastamonu Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek; “Kastamonu’lu bürokratlarımızı, sanayici ve iş adamlarımızı onurlandırmalı, çalışmalarında onlarla birlikte hareket ederek hem Türkiye hem de dünya ölçeğinde ön plana çıkmalıyız. Bizler Kastamonulu sanayiciler olarak iç ve dış piyasada pazar payımızı artırmak istiyoruz. KASİAD yöneticileri olarak aldığımız yük belli, bu yükü girişimci kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte güvenli bir limana taşımayı hedefledik.” sözleri ile yapılan istişareleri ifade ettiler.