Yavzuoğlu: 'Vatandaşlarımızın dert ortağı olmaya devam edeceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları 11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle mağdur ve ihtiyaç sahibi olan ailelere kumanya yardımında bulundu.

  • 1684
Yavzuoğlu: 'Vatandaşlarımızın dert ortağı olmaya devam edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Yavuzoğlu: “Gönül ister ki Kastamonu’muzun ülkemizin insanları çok iyi şartlarda yaşasın. Yapılan bu küçük yardımlara hiç ihtiyacı kalmasın. Böyle günleri görmek tek dileğimizdir” dedi.

Sosyal ve kültürel çalışmalarla öne çıkan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ülker Yavuzoğlu ve yönetimi Kadın Kolları Genel Başkan Fatma Köse ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Meltem Öz ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine konuk oldu.

Ani gerçekleşen programla Kastamonu’ya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, İl Başkanı Ülker Yavuzoğlu ile birlikte Ramazan ayı vesilesiyle yaklaşık 200 mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye kumanya dağıtımı gerçekleştirdi. Kadın kolları üyelerinin parti binasında hazırladıkları koliler Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ruhuna uygun bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelere elden teslim edildi.

Yardım yaparken gerçekten ihtiyaç sahiplerini seçmeye çok dikkat ettiklerini ifade eden CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ülker Yavuzoğlu, kumanya dağıtımında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

“VATANDAŞLARIMIZIN DERT ORTAĞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Gerçekleştirilen tespitler sonrasında yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi aileler için erzak paketleri hazırlandığını kaydeden Ülker Yavuzoğlu: “İlk kumanya dağıtımını Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Fatma Köse ile birlikte gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanımız sürpriz bir ziyaret yaparak bizleri onurlandırdı. Genel Başkanımızla birlikte kimi ailelerin evlerine kadar giderek teslim ettiğimiz kumanyaların yanı sıra, ailelerin sorunlarını dinleyerek, dertlerine ortak olduk. İhtiyaç sahibi ailelerin sorunlarına çözüm üretmek ve elimizden gelenin en iyisini yapmak adına çalışmalarımızı sürdürmeye ve vatandaşlarımıza dert ortağı olmaya devam edeceğiz. Ayrıca dağıttığımız kumanyadan sonra bir ailemizin iftar sofrasında konuk olduk. Ramazan ayının başından itibaren bugüne kadar geçen süreçte kendi imkânlarımızla dağıttığımız kumanyalarımızı yaklaşık 200 aileye ulaştırıp bir nebze olsun ihtiyaç sahiplerine katkı sağlamanın sevincini yaşamaktayız” dedi.

İhtiyaç sahibi ailelerin evlerine giderek paketleri bırakırken biraz da sohbet etme imkanı bulduklarını dile getiren Ülker Yavuzoğlu şöyle konuştu: “Keşke daha fazla olanağımız olsa da fazlasını yapabilsek. Gönül ister ki Kastamonu’muzun ülkemizin insanları çok iyi şartlarda yaşasın. Yapılan bu küçük yardımlara hiç ihtiyacı kalmasın. Böyle günleri görmek tek dileğimizdir.”

“RAMAZANLAR RAMAZAN, BAYRAMLAR BAYRAM TADINDA OLSUN”
Toplumsal dayanışmanın zirve yaptığı Ramazan ayında ellerinden geldiğinin en iyisini yapmaya çaba gösterdiklerini söyleyen Yavuzoğlu: “Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini Ramazan aylarında görüyoruz. Bu durumda, toplumun her kesimine düşen önemli sorumluluklar var. Sırt sırta, kol kola verilerek örnek dayanışmalar sergilenmelidir. Ramazan ayı da bu anlamda en önemli fırsatlardandır. Diyoruz ki, herkes mutlu ve özgür olsun. Düşüncesinden, fikrinden ve zikrinden dolayı ötekileştirilmesin. Ramazanlar Ramazan, bayramlar bayram tadında olsun. Kadın Kolları İl Başkanı olarak ben ve ekibim tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlar, ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz”  diye konuştu.

Kazım BOLAT