'EL BEŞİR' Programına Yoğun İlgi

Taşköprü Belediyesi, kültür hizmetleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği 'El Beşir' programı, ilçede büyük ilgi gördü.

  • 890
'EL BEŞİR' Programına Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Taşköprü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen program, ilahi sanatçısı Ali Kemal Bacak’ın sunumuyla gerçekleşti.

Akabinde ise, televizyon kanallarından tanınan Muhammet Emin Kutlu ve ilahi sanatçısı Ali Nayer, birbirinden güzel ilahi ve şiirleriyle Taşköprülülere duygu yüklü anlar yaşattı.

Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu Havalimanı Müdürü Mustafa Konca, AK Parti İlçe başkanı Ali Eşref Sevim, daire amirleri ve çok sayıda Taşköprülü vatandaş programa katıldı.

Özellikle programın finalinde Muhammet Emin Kutlu’nun, Hz. Fatma’nın örnek hayatını kısaca özetleyen naadı izleyicilerin gözyaşlarını tutamamasına yol açtı.

Hz. Muhammed'in hayatından kesitlerin de yer aldığı programın sonunda Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun, ekip arkadaşları adına Muhammet Emin Kutlu’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Dünyada İslamiyet’in farklı şekillere çekilerek İslamofobi anlayışı üzerinde propagandaların arttığını böyle bir dönemde Peygamberin müjdeleyici sıfatını taşıyan El Beşir programını vatandaşlarla buluşturmanın mutluluğu ve hazzını yaşadığını kaydetti.

Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun ise, tüm dinleyicilerle birlikte yoğun bir manevi haz yaşadığını belirterek, “Değerli hocalarımızı tebrik ediyorum, ayrıca bu geceyi, bizlere yaşatan ve organizasyonu tertip eden Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

AKİF DOĞAN (İHA)