El frenini çekmeyi unuttu, araç dereye uçtu: 2 yaralı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, sürücünün yol kenarında gördüğü arkadaşına selam vermek için el frenini indirmeden indiği araç dereye uçunca, otomobilde bulunan babası ile eşi yaralandı.

  • 3381
El frenini çekmeyi unuttu, araç dereye uçtu: 2 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre; Bozkurt ilçesi Bahçe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, yol kenarında bir arkadaşını gören Kazım B. (65), içinde babası Haşim B. (84) ve eşi Yeter B.'nin (64) bulunduğu 37 AL 183 plakalı otomobilini durdurarak araçtan indi. İndiği aracın el frenini çekmeyi unutan Kazım B., arkadaşı ile konuştuğu sırada, ailesinin içinde olduğu otomobil yoldan çıkarak yan taraftaki dereye yuvarlandı. Dereye yuvarlanan aracın ağaçlarda asılı kalması nedeniyle yaralanan ailesini otomobilden çıkaramayan sürücü, durumu sağlık ekiplerine ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler yaptıkları yarım saatlik çalışma ile Haşim ve Yeter B.'yi mahsur kaldığı araçtan kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettiler. Çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlenen iki kişi daha sonra ambulansla Bozkurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.