Emin Çınar, İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, ilçe kongreleri sonrası yeni yönetime gelen ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

  • 618
Emin Çınar, İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, ilçelere yaptığı gezi programında Tosya, Hanönü, Taşköprü, Cide, Şenpazar ve Seydiler ilçelerini ziyaret ederek ilçe başkanları ve ilçe teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.

Partililerle bir süre sohbet eden ve Haziran ayında yapılması planlanan milletvekilliği seçimleriyle ilgili bilgiler veren Emin Çınar, “Güya İslami bir örgüt Fransa’daki bir basın kuruluşuna saldırıda bulundu ve orada 12 kişi öldürüldü diyerek Dünya ayağa kalktı. Paris’te yürüyüş yapıldı. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, biz terörün her boyutunu lanetle ve şiddetle kınıyoruz ama sadece Fransa’da terör olduğu zaman değil, Filistin’de, Türkiye’de, Irak’ta terör olduğu zamanda kınıyoruz, Doğu Türkistan’da katledilen Türkmen vatandaşlar içinde terör örgütünü kınıyoruz. Dünyanın bir bölgesi için dünyanın ayağa kalması değil, eğer terör dediğimiz böyle bir lanet hadise varsa, bu hangi ülkede yaşanırsa yaşansın orada da aynı samimi duygular gerçekleşmeli, orada da aynı tepkiler gösterilmeli” dedi.

Emin Çınar, ilçe başkanlarını ve yeni yönetimlerini tebrik ederek, görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)