Emin Çınar: "Çalışanlar Rahat Bir Nefes Alacak"

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar, Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

  • 601
Emin Çınar: "Çalışanlar Rahat Bir Nefes Alacak"
TAKİP ET Google News ile Takip Et


7 Haziran genel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, yeni sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek, vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinledi. Esnafın istek ve taleplerini de dinleyen Emin Çınar, dükkan dükkan gezdiği sanayi sitesinde zaman zaman uzun sohbetler etti.


Milletvekili Emin Çınar, bir esnafın, “Vekilim, borcumuz gırtlakta. Ne vergi ödeyebiliyoruz, ne de borçlarımızı ödeyebiliyoruz. Cebimize para girmeden borçlara gidiyor. Ne olacak bizim bu halimiz?” diye sorması üzerine, “Seçim beyannamemizde bu konulara açık açık değindik. Esnaf ve tüccar kesim, MHP iktidarında borçlarından arınacak, kazanmaya ve üretmeye yeniden başlayacak. Çalışanlar rahat bir nefes alacak, işverenler özendirilecek, teşvik edilecek. Hükümet, esnafın ve işletmecilerimizin maliyetlerine ortak olacak” şeklinde cevap verdi.

Esnafın büyük bir ilgi ve alaka gösterdiği Emin Çınar, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için büyük bir önem taşıdığını belirterek, “7 Haziran seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası niteliğinde. AKP zihniyetinden kurtuluşun yolu 7 Haziran'da sandıktan geçiyor” dedi.

Esnafın sıkıntılı günler yaşadığını ifade eden Çınar, kendisinin de daha önce ticaretle uğraştığını, esnafın sıkıntılarını yakından bildiğini ifade etti. Sanayi esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Çınar, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Çınar’nın esnaf gezisine MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, Belediye Meclis üyeleri Selçuk Yılmaz, İbrahim Beşir Değer, Zeki Özdemir, Turgut Demir ve partililer katıldı.

KARADERE ORTAOKULU BİLİM FUARINA ZİYARET

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Akçataş Köyü Karadere Ortaokulu Müdürlüğünce düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisine de katıldı.

Okul salonunda gerçekleştirilen Bilim Fuarında projeleri hazırlayan öğretmenler, fuar kapsamında sosyoloji, psikoloji, bilgisayar, fizik ve matematik alanında projelerin sergilendiğini belirterek, proje çalışmaları ile öğrencilerdeki keşfetme merakını uyandırma düşüncesinde olduklarını söylediler.

TÜBİTAK Bilim Fuarında rehber öğretmenler ile öğrencilerin hazırlamış oldukları Fizik, Matematik, Sosyoloji, Psikoloji ve Teknoloji dallarında birbirinden güzel eserler sergilendi. Öğrenciler tarafından sunulan projeleri tek tek inceleyen MHP Kastamonu Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar, projelerle ilgili öğrencilerle sohbet ederek, proje fikirlerinin ortaya çıkışı ve projenin geliştirilme süreciyle ilgili bilgi aldı.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)