Erişen Sporlu taekwondocular Kadıdağı'nda buluştu

Kastamonu Erişen Spor Kulübü sporcuları Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

  • 1672
Erişen Sporlu taekwondocular Kadıdağı'nda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11-16 Eylül tarihleri arasında Ankara ilinde yapılacak olan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na hazırlanan Erişen Sporlu minik taekwondocular Kadıdağı’nda çalışma yaptılar.

Sabah erken saatlerde Kadıdağı’na gelen sporcular, çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler.

Minik sporculardan anlamlı davranış
Kahvaltı ve antrenman sonrası çevrede gördükleri poşet, çöp ve buna benzer şeylere duyarsız kalmayan taekwondocular ellerinden geldiğinde çevreyi temizlemek için çaba sarfettiler.

Vatandaşlarımızın duyarlı olması lazım
Kadıdağı’nda bulunan alanlarda piknik yapıldıktan sonra geriye kalan çöplerin bırakılmaması gerektiğine vurgu yapan Kastamonu Erişen Spor Kulübü yönetimi, “Bu gibi alanları hep birlikte kullanıyoruz. Her gelen çöpünü burada bırakırsa kısa sürede alanlar girilemez hal alır. Ayrıca 2018 yılı Türk Dünyası Kültür Başkenti olan ilimize bu yakışmaz. Tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor. Ayrıca Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcularımıza başarılar diliyoruz. İnşaallah iyi sonuçlar elde edeceğiz.”

Renkli görüntülerin yaşandığı, arkadaşlığın, birlikteliğin ve takım ruhunun üst seviyede olduğu çalışmadan çok memnun kalan sporcular bunun en kısa zamanda tekrar edilmesini istediler.