Kastamonu'nun Küre ilçesinde çıkan yangında 3 ev ile 2 ambar yandı, 1 ev zarar gördü.
Kastamonu'da derelerin su seviyesinin yükselmesi nedeniyle 15 geçici köprü zarar gördü.
Küre ilçesinde okuma alışkanlığını arttırmak amacı ile 'Bir Kitap da Benden Olsun' projesi hayata geçirildi.
İnebolu'da sel nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan kadın için ekipler seferber oldu.
Küre'de kar sularının erimesiyle oluşan selde köprüleri yıkılan köylüler, ihtiyaçlarını giderebilmek kurdukları halat düzeneği ile çayı geçiyor.
Küre ilçesinde baharın müjdecisi olarak kabul edilen Nevruz Bayramı coşkuyla kutlandı.
Kastamonu'da kar nedeniyle 86 köye ulaşım sağlanamıyor.
2009 yılında mübaşir olarak memuriyet görevine başlayan Mehtap Demirezen, gençlere de örnek olacak şekilde azmedip çalışarak mübaşirlikten müdürlük görevine yükseldi.
Küre ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
Kastamonu'da kar yağışı nedeniyle 8 ilçede eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
Kastamonu'nun Küre ilçesinde araçlar 1,5 metreye yaklaşan karın altında kaldı.
Küre Dağları Milli Parkı'nda bir vaşağın görüntüsü fotokapana yansıdı.
Küre ilçesinde maden ocağında çalışan işçi, mikserin altında kalması sonucu hayatını kaybetti.
Kastamonu'nun Küre ilçesinde araçlar kalınlığı 2 metreye yaklaşan karın altında kaldı.
Kastamonu'nun Devrekani ilçesi genelinde, Küre ilçesinde iki okul hariç ve Bozkurt ilçesinde taşımalı eğitime bir gün ara verildi.
Kastamonu'da belediye ekipleri çocukların kar keyfini bozmadı.
Küre ilçesinde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı. Kar yağışı sonrasında park halindeki araçlar kar altında kayboldu.
Küre ilçesinde sabah namazı buluşmasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, camilere akın etti.
Bartın ve Kastamonu sınırları içerisinde yer alan Küre Dağları Milli Parkı'nın uluslararası marka haline gelmesi için çalışma başlatıldı.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin önemli tasarım etkinliği 'Design Week Türkiye 2021' 17 Aralık'ta başlayacak.
Kastamonu'nun kanyonlarıyla ünlü ilçesinde orman muhafaza memurluğu yapan Muhammet Çelik, çektiği fotoğraflarla sergi açtı.
Küre ilçesine bağlı Kayadibi köyünde sobadan çıkan kıvılcımlar sebebi ile çıkan yangında, iki katlı betonarme ev ile tek katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi.
Küre ilçesinde haberleşme ve enerji nakil kablosu çaldığı iddiasıyla 4 şüpheli, düzenlenen operasyonla Çankırı'da yakalandı.
Türkiye'nin doğal güzellikleri arasında yer alan Küre Dağları, ziyaretçilerine sonbahar ve kışı aynı anda yaşatıyor.
Küre ilçesinin yüksek kesimleri kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.
Kastamonu ile Bartın sınırları içerisindeki Küre Dağları Milli Parkı'na 500 metre uzunluğunda zipline yapıldı.
Küre Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, sel felaketinin meydana geldiği köylerde incelemelerde bulundu.
Kastamonu ve Bartın arasında bulunan Küre Dağları Milli Parkı'ndaki yabani hayvanlar fotokapanla görüntülendi.
Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcılarına ilişkin kura kararnamesi sonuçları açıklandı. Kastamonu'ya 9 hakim, 9 savcı ataması yapıldı.