Fenerbahçeliler Derneği'nden öğrencilere hediye paketi

Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Seydiler Şehit Ersen Yenal Öğretim Okulunu ziyaret ederek buradaki ihtiyaç sahibi öğrencilere hazırlanan hediye paketlerini dağıttı.

  • 1208
Fenerbahçeliler Derneği'nden öğrencilere hediye paketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sarı-Lacivert Derneği sosyal sorumluk projesi kapsamında kulübe bağlı Sarı-Lacivert ve Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği, Seydiler ilçesinde bulunan Şehit Ersin Yenal Öğretim Okulunu ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir araya gelen dernek yöneticileri, okuldaki 111 öğrenciye daha önceden hazırlanmış hediye paketlerini dağıttı. Hediyelerini alan öğrenciler, dernek yöneticilerine teşekkür ettiler.

Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Uğur Berber, 111 öğrenci için hazırlanan hediye paketlerini Seydiler’de bulunan Şehit Ersin Yenil Öğretim Okuluna ulaştırma görevini üstlendiklerini belirterek, “Fenerbahçe Spor Kulübü, futbol ve spor kulübünden öte sosyal alanda gerçekleştirdiğimiz bir takım projelerdir. Kulübümüz geleceğin yetişkin bireylerine fener tutarak çocuk ve gençlik kulübü oluşmuştur. Bu noktada faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Bu faaliyetlerde çocuk ve gençlerimizin ailelerine, büyüklerine bir milyon üye kapsamında bilgilendirmelerimizi de yapmaya devam ediyoruz. Kulübümüz adına hedeflerine ulaşmaktayız. Sarı-Lacivert Derneği ve Kastamonu Fenerbahçeliler Derneğine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimiz Zafer Öksizoğlu ile Serhat Keleş, Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Şahin’e, Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Halit Cesur’a teşekkür ediyoruz. Bu tür faaliyetlerimiz ve etkinliklerimiz her geçen gün artarak devam edecektir” dedi.

Berber, ayrıca Sarı-Lacivert Derneğine kampanyanın düzenlenmesinde yardımcı olduğunu teşekkür etti.

Ceyhun Hasanbaşoğlu