Ferko Ilgaz Mountain Resort TKB2L'ye İsim Sponsoru Oldu

Ülkemizin en önde gelen saygın kuruluşlarından olan Ferko Ilgaz Mountain Resort, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden takımımıza isim sponsoru oldu.

  • 1300
Ferko Ilgaz Mountain Resort TKB2L'ye İsim Sponsoru Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ferko Ilgaz Mountain Resort TKB2L'ye İsim Sponsoru Oldu

Ülkemizin en önde gelen saygın kuruluşlarından olan Ferko Ilgaz Mountain Resort, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden takımımıza isim sponsoru oldu.

İsim sponsorluğu anlaşması Ferko Ilgaz Mountain Resort Otel’de Genel Müdür Hakan Sevencan, Kulüp Başkanı Nihat Saka ve Başkan Yardımcısı Rasim Koyuncu’nun katılımı ile imzalandı.

Sezon sonuna kadar TKB2L takımımıza ismini verecek olan Ferko Ilgaz Mountain Resort’un Genel Müdürü Hakan Sevencan konu ile ilgili olarak; “İlimizi Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde temsil etmekte olan Kastamonu Basketbol Spor Kulübümüzün faaliyet yapısını büyük ölçüde önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz bu büyük birliktelik bizleri oldukça mutlu etmiştir. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ferit Meriçten Beyefendi hem sosyal hem de spor konularında çok fazla ilgili ve ellerinden geldiğince bu hususlarda yardımcı olmak istiyor. İlimizde Kastamonu Basketbol Spor Kulübü’ne sponsor olarak yapmış olduğu bu yatırımla da bunu açıkça belli ettiler. Bu İnşallah bir başlangıçtır ve umuyoruz ki Kastamonu Basketbol Spor Kulübümüz de artık yeni ismi ile çok daha iyi yerlere gelir. Bizler Ferko Ilgaz Mountain Resort olarak üzerimize düşeni her daim yapmaya hazırız. Ferko, yalnızca Kastamonu’da değil İstanbul’da da sosyal ve spor ile ilgili konularda çok daha iyi yerlere geliyor. En başta da belirttiğim gibi bizler Ferko Ilgaz Mountain Resort olarak bu birliktelikten ötürü çok mutluyuz. Ferko adına Kastamonu Basketbol Spor Kulübümüz yönetim kuruluna çok teşekkür ederken, Ferit Bey adına da İnşallah başarılı olmanızı diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kastamonu Basketbol Spor Kulübü ailesi adına Ferko markasını, Ilgaz Mountain Resort markasını formamızda ve ismimizin başında taşımaktan onur duyduklarını belirten Kulüp Başkanı Nihat Saka: “Onur ve gurur içindeyiz. Bu birlikteliğin sağlanmasına vesile olan en başta Ferko Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ferit Meriçten Bey’e çok teşekkür etmek istiyorum. Yine Kastamonu Milletvekilimiz Sayın Mustafa Gökhan Gülşen Bey'e ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Kastamonulu hemşehrimiz Sayın Kemal Akar Bey’e çok minnettarız. Bu konuda büyük uğraş veren Genel Müdürümüz Sayın Hakan Sevencan’a çok teşekkür ediyoruz. Biz çıkacağımız her karşılaşmada gittiğimiz her yerde Ferko imzasını gururla ve onurla taşıyacağız ve onları alacağımız sonuçlarla mutlu edeceğiz. İnşallah başarılı oluruz.” Şeklinde konuştu.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Basketbol Spor Kulübü kadın basketbol takımımız yapılan bu anlaşmanın ardından faaliyet göstereceği her alanda “Ferko Ilgaz Mountain Resort Kastamonu Basketbol Spor Kulübü” ya da "Ferko Ilgaz Mountain Resort KBSK” ismi ile anılacak.