Ferko Ilgaz M.R. Kastamonu'dan Hakemlere Tepki

Ferko Ilgaz M.R. Kastamonu Antrenörü Cem Oran, Yalova VIP ile oynadıkları maçta karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdi.

  • 687
Ferko Ilgaz M.R. Kastamonu'dan Hakemlere Tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ORAN: "MAÇIMIZI YÖNETEN HAKEMLER VERDİKLERİ KARARLARLA SEYRİ DEĞİŞTİRDİLER"

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin 5. haftasında Yalova VIP evinde ağırladığı Ferko Ilgaz M.R. Kastamonu’yu 9 sayı farkla 78-69 yendi.

Hakemlerin maçlara konsantre olarak gelmelerini beklediklerini belirten Ferko Ilgaz M.R. Kastamonu antrenörü Cem Oran, ”Rakip takımı tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel mücadele sergilediler. Ekstradan 3’lükleri maçı bu noktaya getirdi. Bugüne kadar konuşmadım; huyum değildir, ama bazı şeyler insanı rahatsız ediyor. Sahada mücadele eden iki takım var. Mücadeleyi yönetmek yerine hakemlerin, maçın seyrini değiştirdiklerine inanıyorum. Biz aylardır bu işe emek veriyoruz. Olmayan pozisyona faul olarak değerlendirmeleri hiç hoş olmuyor. Sahada mücadele etmeye çalışan iki takım olmasına rağmen, maçı adeta baltaladılar. Hakem arkadaşlarımızın art niyetli olduklarını söylemiyorum. Ancak yönetecekleri maça konsantre olarak gelsinler. Çünkü burada üst düzey bir basketbol oynanıyor. Bir düdükle maçın seyri değişiyor. Lütfen çaldıkları düdüğe ve emeğe dikkat etsinler. Sahaya çıkan diğer takımların da emeklerine yazık olmasın. Bunun bilinciyle maçı yönetmelerini istiyorum. Gerekli yazışmalarımızı hakem kuruluna ileteceğiz. Ortada standart düdük olsun, çalınması gerekiyorsa her takıma faul çalınsın. Böyle eşit bir şekilde davranıldığında sahada hiçbir problem kalmaz” dedi.

ERDİNÇ BULUN (İHA)